Direktlänk till inlägg 8 april 2015

Testade nya Hoka One One Clifton - riktigt nice!

Av Niclas Bernhardsson - 8 april 2015 22:11

På väg hem från skolan så messar Ullis och säger att vi har fått ett paket-avi och det är antagligen skorna vi har beställt. Ett par varsina Hoka One One Clifton. Vi köpte på nätet men det finns även på duktiga Runners Store, i Stockholm. Hursomhelst så åker vi och hämtar skorna på posten och på vägen hem så åker vi in på Åda och kollar min gamla brevlåda och där finns det en avi till! :-0 Ah, fort tillbaka och hämta ett till paket. Det var skor till en kund som väntat ett bra tag. Ett par Asics Noosa btw! :-) Hursomhelst så åkte vi in på affären och köpte lite mat och fixade iordning och sen blev vi lite dästa men efter lite kaffe så bara måste vi ut och testa skorna och det känns riktigt bra direkt. Kanske lite trånga och jag funderade ett tag på om jag inte skulle tagit de bredare Huaka istället men löpkänslan är så mycket bättre i Clifton och de lär bredda sig lite efterhand. Men den stora frågan är ju hur Ullis skulle reagera som inte är van vid så mycket dämpning. Men hon verkade nöjd ganska omgående och det gjorde det ju inte sämre att de var riktigt snygga. Vi kunde inte hålla oss utan tryckte på några gånger och det märktes att vi både gillade skorna. Det är verkligen en riktigt stor grej det här och det kommer inte dröja innan många fler svänger över till Hoka One One. For sure! :-) Det blev 5,6 km och snittfarten ganska precis 6 min/km. Då sprang vi mot Trosa och vände sen hemåt vid kyrkan och tog våtmarken tillbaka. Skorna verkar funka överallt men det är framförallt på asfalt som den fina dämpningen gör sig rättvisa och riktigt nice med så låg vikt. Mina 43,5:or vägde 224 gram med originalsulor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se