Direktlänk till inlägg 27 mars 2015

Simning med härligt flyt!

Av Niclas Bernhardsson - 27 mars 2015 21:44

Fredag och det blev lite mer flås på idrotten i skolan igen då kroppen börjar vakna till liv. Härligt. Och nu får alla eleverna Påsklov och ett välförtjänt sådant. Skolan avslutades lite speciellt då kollegan undrade om jag tillsammans med en praktikant kunde kolla hans klass sista timmen. Och det var ju lugnt men ganska snabbt så kom en förfrågan från praktikanten om han inte kunde sluta tidigare och då skulle jag bli helt själv. Dessutom med lite olika starttider vilket ställde till det lite. Men det skulle väl ordna sig. Och jag fick vara lite flexibel och försökte dra igång de olika klasserna i princip samtidigt med ungefär samma saker och sen på slutet så samkörde jag dem och det slutade ganska bra. Givetvis utan någon riktigt bra koll på hur varje elev klarade av uppgifterna men nu är det Påsk! Och Ullis hade tränat i Södertälje på Sydpoolen och vi sammanstrålade sedan i Järna där vi tog en kaffe och en smörgås. Nu var dessutom tjejen som hostade sådant sist frisk. Förra gången så bangade vi faktiskt det ätbara då hon hostade hela tiden. Känns lite sådär kan man tycka. Hursomhelst så var det trevligare idag och fikat smakade kanon. Men vi blev snabbt rastlösa och begav oss hemåt istället. Sen fixade vi lite hemma och käkade god mat innan jag drog iväg till Safiren för lite simning. Kanske inte full fokus på det idag då Premiärmilen går av stapeln på söndag och det blir dessutom en timmes spinning för Barncancerfonden då det är Spin of Hope imorgon. Men simningen då? Jag skall försöka inte bli långrandig. Jo, nu hade jag fått med mig badbyxor också samt en dolme också. En dolme är ett slags flytetyg som man har mellan benen för att få bättre flytläge. Tanken var att bara simma en stund för att ändå hålla i fredagarna och det började riktigt bra! Lite läskig känsla i början och det är lite som att simma med våtdräkt. Man kan verkligen fokusera på tekniken och längderna avverkades i bra takt och nu alltid utan att stanna och vila på den bortesta sidan och ibland även på den närmsta. Ett härligt kvitto och det blev 500 meter nu iaf och det känns som det kan släppa rejält snart. Nu fortsätter vi se på Sverige vs. Moldavien. På något sätt så lyckades jag missa Zlatans mål. Det måste skett direkt i början av andra... Heja, heja!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se