Direktlänk till inlägg 9 november 2014

Progressivt löpbandspass på Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - 9 november 2014 20:45

Inget långpass den här helgen heller men Ullis och jag drog till Safiren för att träna lite och hon ställde sig på en Cross Trainer och jag väntade in att något löpband skulle bli ledigt. På ett band sprang en kampsportare och skuggboxades och gjorde lite ljud ifrån sig. Såg lite lustigt ut men det är kul med folk som gör som de vill! :-) Och på bandet bredvid mig så sprang en kvinna intervaller och gjorde det bra. Jag själv började springa i måttliga 11 km/h och bara tuggade på. Efter 15 minuter så höjer jag 0,5 och efter ytterliga 10 minuter så blev det 0,5 km/h i höjning igen. Efter det så höjde jag 0,5 efter var femte minut och när jag var klar med 14 km/h så tog jag två minuter i 16 km/h. Då svettades jag rejält så det blev lite av en snabbdistans utav det. Eftersom jag ändå inte fick till något långpass så fick det här duga. Milen passerades på runt 49.30 och det med lugn start så det kändes bra.


0-15 min - 11,0 km/h

15-25 min - 11,5 km/h

25-30 min - 12 km/h

30-35 min - 12,5 km/h

35-40 min - 13 km/h

40-45 min - 13,5 km/h

45-50 min - 14 km/h

50-52 min - 16 km/h

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se