Alla inlägg under september 2014

Av Niclas Bernhardsson - 5 september 2014 23:02

Det spelar väl ingen roll för vissa men nu borde det väl verkligen vara uppenbart för alla hur sjukt bra Zlatan är. Meste målgöraren genom tiderna i svenska landslaget. Och med en härlig och distinkt klack dessutom. Och visst kan det ibland se ut som han kommer fel till bollarna men han gör skillnad och är vår absolut bästa genom tiderna nu. Henke kunde iofs få igång lag genom sin kämpaanda och det gillar ju svenskar och även jag. Men det är så jäkla kul att titta när Zlatan spelar för det kan närsomhelst hända något alldeles extra. Grattis, Zlatan!

Av Niclas Bernhardsson - 5 september 2014 22:30

Så var det fredag och sista dagen i skolan. Det har varit en ganska tuff vecka och jag har återigen varit med lite mer på lektionerna. I början fick jag ju sådan himla träningsvärk så jag kunde inte vara med så ofta. Men nu är det full fart igen. Tyvärr var det en rejäl smäll där en kille och en tjej sprang in i varandra och jag fick ha dem under bevakning ett tag så jag märkte att de var okey för sjuksyster verkade ha gått hem. Lite läskigt! Sen väl hemma så ville Ullis till gymmet och jag hängde på då jag ändå tänkte fixa kort igen på badhuset. Så det blev lite gymträning och sen hoppade jag på bandet och körde 4 km på 21 minuter. Rejält svettigt då det var rätt kvavt där. Jag tyckte inte jag kände av att jag lämnade blod men det borde jag ha gjort. Och det är klart att det påverkar men det kändes ganska bra. Skönt att vara igång iaf.

Av Niclas Bernhardsson - 4 september 2014 18:45

Torsdag och dags för blodgivning. Men ganska sent så Ullis och jag tog en tur runt på stan först. Ullis hittade några klänningar och jag hann gå en runda på Clas Ohlson och shoppade lite mindre prylar. Sen var det dags och rätt som det var så verkade Ullis vara klar och jag fattade först inte att hon inte fick lämna då hon låg lite på gränsen med järnvärdet. Men jag lämnade såklart men jag har allt svårare för att sprutorna och är lite nervös. Tror inte jag har sett en spruta på flera år då jag alltid tittar bort. Men det är skönt att lämna då man känner att man gör en god gärning och med vetskapen att mitt blod alltid kommer till användning då mitt blod funkar till alla. Men tvärtom är det värre.

Av Niclas Bernhardsson - 2 september 2014 22:39

Så var det tisdag och normalt sätt så är det klubbträning med löparklubben men idag så skulle vi vara med på Stockholm Speedskates nybörjarträff och visa upp våra produkter eller framförallt visa att vi finns. Men på tisdagar så har jag ju numera också fått lite egen tid mellan kl. 13-15:00 eftersom jag annars får för mycket timmar. Och då passar jag på att träna. Men fötterna och hälsenorna värker efter det hårda golvet så de första kilometerna går nästan ut på att få smärtan att domna bort. 4 stycken intervaller drog jag till med i en skog innan jag kände att jag gått och väl kan satsa på att få upp mängden istället då jag bestämt mig för att ställa upp i Växjö Marathon. Sagt och gjort. Jag fortsatte ned mot centrum och sedan nära kanalen där jag rundade Astra Zeneca och försökte följa vattnet. Till slut så tar vägen slut, någonstans vid Lina-någonting. Jag springer in vid ett ålderdomshem och där kommer jag inte riktigt förbi utan får ta en annan väg och jisses vad uppför det blev nu. Det tar liksom aldrig slut och i ett svep så går jag från 5 meter över havet till 61 meter! :-0 Oops! Men nu har klockan börjat ticka på och jag har inte full koll på var jag är utan mer en känsla. Och känslan visade sig vara helt rätt. Det blev nästan 55 minuter och 9,35 km blev distansen. Dusch och sedan göra sig klar för möte. Skönt när man kan ta sig i kraken och komma ut fastän det tar emot lite.

Sen var det dags att möta upp Ullis som kom med bilen. Motorcykeln fick stå kvar vid skolan och jag passade på att gå ned för att möta henne. Vi kommer då upp och förklarar att vi kör någon halvtimme och kommer sen tillbaka. Sagt och gjort. Det blev typ 35 minuter och 5 km. Ren jogg utan direkt fartinslag. Efter det så fanns det fortfarande lite tid till träning och jag körde lite bålstyrka som plankan och lite crunches. Tyvärr kommer vi även på att jag inte alls ens kan ställa upp i SM i Speedskates då jag samtidigt skall på bröllop. Attans! Det hade jag ju missat! Så nu behöver jag inte fundera på om det skulle gått. Fast tuffast vore ju att ställa upp på typ Berlin Marathon Inlines istället.... Hmm....

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards