Direktlänk till inlägg 24 juni 2014

Snabba intervaller längs Djurgårdsbrunnskanalen.

Av Niclas Bernhardsson - 24 juni 2014 18:30

Tisdag och dags för träff med Stockholm Speedskaters men samtidigt så ville jag få till det sista intervallpasset innan Trosa Stadslopp. Så när vi väl hörde att träningen skulle bli av på Sjöhistoriska så packade jag ned lite prylar som jag gissade skulle vara intressanta för klubben och sedan, när Ullis kom, så packade vi in i bilen och begav oss hemåt för att snabbt byta om och sedan direkt iväg. Ullis hade köpt lite god sallad innan så den kanske vi skulle kunna hinna få i oss då inlinesklubben tränade. Väl framme så hälsar vi och förklarar att vi drar en snabb löprunda först och vi drar iväg. Som vanligt svårt att hitta rätt tempo och klocka visade först alldeles för hög fart men sedan visade den åt andra hållet istället och totallängden blev rätt. Det var inte riktigt en kilometer utan snarare 900 meter men det visste vi inte då. Det kändes lite hårt och klumpigt och jag gissar att skorna börjar ta slut för jag har nog sprungit en hel del i dem nu. Ingen riktig koll om jag skall vara ärlig. Och farten var lite hög. I efterhand så ser jag att jag sprang mer jämnt än jag trott och det visar ändå att jag inte blir så slut fast det går hyfsat fort. Så hoppet lever att jag skall kunna springa bra i Trosa på fredag. Men under passet så tvivlade jag. 

På grund av den höga farten (relativt!) så kroknade jag dock så 3 intervaller fick räcka. Den sista trodde jag skulle vara helt värdelös men det skiljde inte så mycket. Fick tyvärr problem med magen då jag hade halskänningar och 2 stycken ganska effektiva Zyx oroade magen! :-0


Uppvärmning ca. 1,2 km

Intervaller, 900 meter

3'42,0 (4'06)

3'42,6 (4'06)

3'44,6 (4'12)


Nedjogg ca. 2 km


Totalt 6 km


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se