Direktlänk till inlägg 24 juni 2014

Snabba intervaller längs Djurgårdsbrunnskanalen.

Av Niclas Bernhardsson - 24 juni 2014 18:30

Tisdag och dags för träff med Stockholm Speedskaters men samtidigt så ville jag få till det sista intervallpasset innan Trosa Stadslopp. Så när vi väl hörde att träningen skulle bli av på Sjöhistoriska så packade jag ned lite prylar som jag gissade skulle vara intressanta för klubben och sedan, när Ullis kom, så packade vi in i bilen och begav oss hemåt för att snabbt byta om och sedan direkt iväg. Ullis hade köpt lite god sallad innan så den kanske vi skulle kunna hinna få i oss då inlinesklubben tränade. Väl framme så hälsar vi och förklarar att vi drar en snabb löprunda först och vi drar iväg. Som vanligt svårt att hitta rätt tempo och klocka visade först alldeles för hög fart men sedan visade den åt andra hållet istället och totallängden blev rätt. Det var inte riktigt en kilometer utan snarare 900 meter men det visste vi inte då. Det kändes lite hårt och klumpigt och jag gissar att skorna börjar ta slut för jag har nog sprungit en hel del i dem nu. Ingen riktig koll om jag skall vara ärlig. Och farten var lite hög. I efterhand så ser jag att jag sprang mer jämnt än jag trott och det visar ändå att jag inte blir så slut fast det går hyfsat fort. Så hoppet lever att jag skall kunna springa bra i Trosa på fredag. Men under passet så tvivlade jag. 

På grund av den höga farten (relativt!) så kroknade jag dock så 3 intervaller fick räcka. Den sista trodde jag skulle vara helt värdelös men det skiljde inte så mycket. Fick tyvärr problem med magen då jag hade halskänningar och 2 stycken ganska effektiva Zyx oroade magen! :-0


Uppvärmning ca. 1,2 km

Intervaller, 900 meter

3'42,0 (4'06)

3'42,6 (4'06)

3'44,6 (4'12)


Nedjogg ca. 2 km


Totalt 6 km


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 sept 20:00


Torsdag och det var fortfarande lite osäkert om hälen skulle funka. Men jag väntar fortfarande på att läkaren skall ringa och vad jag förstår kan jag gott fortsätta att springa tills dess. Ullis och jag traskade bort mot Safiren, jag med min ömma häl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se