Direktlänk till inlägg 24 juni 2014

Snabba intervaller längs Djurgårdsbrunnskanalen.

Av Niclas Bernhardsson - 24 juni 2014 18:30

Tisdag och dags för träff med Stockholm Speedskaters men samtidigt så ville jag få till det sista intervallpasset innan Trosa Stadslopp. Så när vi väl hörde att träningen skulle bli av på Sjöhistoriska så packade jag ned lite prylar som jag gissade skulle vara intressanta för klubben och sedan, när Ullis kom, så packade vi in i bilen och begav oss hemåt för att snabbt byta om och sedan direkt iväg. Ullis hade köpt lite god sallad innan så den kanske vi skulle kunna hinna få i oss då inlinesklubben tränade. Väl framme så hälsar vi och förklarar att vi drar en snabb löprunda först och vi drar iväg. Som vanligt svårt att hitta rätt tempo och klocka visade först alldeles för hög fart men sedan visade den åt andra hållet istället och totallängden blev rätt. Det var inte riktigt en kilometer utan snarare 900 meter men det visste vi inte då. Det kändes lite hårt och klumpigt och jag gissar att skorna börjar ta slut för jag har nog sprungit en hel del i dem nu. Ingen riktig koll om jag skall vara ärlig. Och farten var lite hög. I efterhand så ser jag att jag sprang mer jämnt än jag trott och det visar ändå att jag inte blir så slut fast det går hyfsat fort. Så hoppet lever att jag skall kunna springa bra i Trosa på fredag. Men under passet så tvivlade jag. 

På grund av den höga farten (relativt!) så kroknade jag dock så 3 intervaller fick räcka. Den sista trodde jag skulle vara helt värdelös men det skiljde inte så mycket. Fick tyvärr problem med magen då jag hade halskänningar och 2 stycken ganska effektiva Zyx oroade magen! :-0


Uppvärmning ca. 1,2 km

Intervaller, 900 meter

3'42,0 (4'06)

3'42,6 (4'06)

3'44,6 (4'12)


Nedjogg ca. 2 km


Totalt 6 km


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se