Direktlänk till inlägg 23 maj 2014

Tidig morgonjogg med Ullis!

Av Niclas Bernhardsson - 23 maj 2014 09:05

Ullis var på mig om att vi skulle morgonjogga och hon var nog lite tveksam till om jag skulle komma upp men jag hade nog bestämt mig. Tyvärr hade jag lite svårt att somna för hon hade musik på och typ lite djupa texter som man låg och lyssnade på. Men till slut så fick jag nog lite sömn och när klockan ringer så är det mycket segt. Jag ligger och försöker få igång lederna och böjer fötter, vänder in låren och knakar ut samt stramar ut fingrarna. Efter 5 minuter så tvingar jag mig upp och byter om. Ullis är förstås klart piggare och jag har ett helsicke att hålla samma fart. Vid ån vill hon ta stora vägen men jag protesterar för det är ju så himla fint vid ån och chansen att se bävrarna är ganska stor på morgonen. Så vi sprang och kikade lite men såg tyvärr ingen. Vi fortsatte sedan på våtmarkspromenaden och även där var det tydliga spår efter deras framfart. Mycket trevligt och benen började efterhand att vakna och vi låg nu visst runt 5.35-fart och det kändes bra. Men visst började det kurra i magen så strax innan Åda så vänder jag hemåt och Ulis fortsatte och hade visst ett jäkla spring i benen och fortsatte öka farten. Själv ville jag testa min tänkta mara-fart men det var helt kört. Det var alldeles för jobbigt men jag bryter inte ned mig för det. Jag är ju ingen direkt morgonmänniska. Skönt med dusch och sen lite kaffe iaf. Jag bäddade faktiskt ned mig en stund sen igen men tror nog inte jag somnade. Skönt var det iaf och nu är man igång igen med en påtar i handen! :-) Trevlig fredag på Er! Det blev knappt 8,4 km iaf och snittet blev 5.45. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se