Direktlänk till inlägg 16 november 2013

Tuff men rolig dag i butiken!

Av Niclas Bernhardsson - 16 november 2013 20:25

Upp och hoppade och in med lite frukost innan vi först drog iväg och köpte lite virke på NA Svensson. Sen direkt iväg till butiken då Ullis skulle spinna hos Friskis och jag skulle passa på att staka på Ercolinan innan första kunden skulle dyka upp vid 10:00. Prick 09:30 så börjar spinninggänget och även jag. Kunden var lite tidig så jag fick 20 minuter stakning på motstånd 3. Lite lagom svettigt och jag kände mig lite mör men det var bara att sätta igång att sickla. Sen blev det fullt i butiken då många dök upp samtidigt och jag fick springa emellan och serva och hade dessutom inte hunnit bytit om från tights. En riktig kanondag faktiskt och efter så delade jag och Ullis på en god räkmacka på Utsikten. Kvällen avslutades med mat, för andra dagen i rad, från restaurant Piccolino och sen trevliga teve-programmet "Så Mycket Bättre". Kan inte bli så mycket bättre!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Inger

16 november 2013 21:13

Picco alltså!? Hmmm....

 
Ingen bild

Niclas B

16 november 2013 21:20

Ja, Ni hade ju inte öppet på kvällen! :-)

 
Ingen bild

Inger

16 november 2013 22:12

Sant, det tänkte jag ju inte på...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se