Direktlänk till inlägg 17 juli 2013

Hela familjen B tillsammans igen - Nu semester!

Av Niclas Bernhardsson - 17 juli 2013 22:48

Oh, vad härligt att hela familjen är samlad igen. Söndagen den 14:e så kom både Felix och Ullis hem med varsina flyg och vi försökte packa det sista och samtidigt få lite koll på Enklaresport, då vi håller på att flytta till tillfälliga lokaler.

Så jag försökte slappna av så mycket som möjligt men visst blev det lite samtal här och där då det blev lite extra bökigt i sambande med flyttkaoset. Väl på plats på Öland så var det bara att konstatera att Ullis hade packat med sig 7 par skor och jag tror att 5 av dem var löparskor. Själv hade jag missat att packa ned löparskor helt så sommarjobbaren fick skicka ett par till mig så jag har något att springa i. Och semestern var nog väbehövd för jag vet inte var den första riktiga semesterdagen tog vägen, den bara for iväg. I träningsväg så har det bara blivit en promenad och det i ett försök att hålla hög fart men det finns visst riktiga proffs på det. Hur snabbt kan man gå egentligen? Vi blev rejält distanserade av både gamla och unga och det kan jag inte beskylla Ullis för! Jag har aldrig kunnat gå direkt fort faktiskt. Hursomhelst så var det skönt att bara komma ut tillsammans och få röra varandra, det var verkligen underbart!

Och barnen tyckte det var roligt att träffa sina kusiner igen och det är full fart från morgon till kväll. Lite golf har det blivit och en lite speciell runda blev det idag på Saxnäs golfklubb. Den såg ruggigt svår ut och jag klantade bort mig på första hålet som jag fick stryka men sen gick det bättre och jag hade 21 poäng ut men Jocke var ett strå vassare med hela 22 poäng! Sen när vi skulle ut på inrundan så kommer det ett gäng bakifrån och muttrar om att vi tränger oss och vi hade inte ens satt var de satt och fikade. Hursomhelst så lät vi de förstås gå förbi men de tyckte gott att vi kunde köra klart men det kändes inte alls bra och både Jocke och Peter blev lite tagna men jag lyckades faktiskt att inte ta åt mig utan spelade ännu bättre och fick hela 22 poäng in och alltså 43 poäng! Wow! Riktigt kul och nu ligger jag på 29,6 iaf. Långt kvar men jag är fortfarande ruggigt ojämn och jag fick stryka 3 hål idag iaf. Bara en riktig birdie men det var en sköning som jag chippade in från gräskanten mot en bunker. På flaggan och i hålet! Driver och hybriderna samt chippar och oftast puttarna gick bra idag men de halvlånga järnslagen var inte alls bra. Bara att träna på!

Nu är det bara att fortsätta ha skön semester och imorgon bitti blir det nog lite cykling med älsklingen! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 aug 20:30


Tisdag och efter en liten mjukstart på jobbet så föll det sig så att jag skulle försöka pussla ihop schemat för idrotten. Och det med hänsyn till redan lagda scheman, två salar, slöjden, hemkunskapen, musiken och lite annat smått och gott som tid för...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 aug 20:15

Så var då sommarlovet slut och dags att börja igen på skolan. Som lärare alltså. Om nu någon skulle ha missat det. Vanligtvis så har jag nästan ångest då man skall börja igen efter långa lov och det är som om man bara väntar på att man skall bli erta...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 aug 20:00


Så var flytten klar för yngste sonen och väl hemma så har nästan hela helgen gått och det utan träning. Panik! Ja, så kändes det nästan och snart nog tog jag mig i kragen och satte mig i bilen och åkte till Safiren Sports Club, i Trosa. Jag var tvung...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 11 aug 20:00

Fredag och dagen gick åt till att packa inför Felix flytt. Han flyttar nu till Linköping för att plugga och han har fått tag på ett studentrum. Så i fredags blev det ingen träning alls utan mer en massa nedpackningar i kartonger. Hans tanke är väl at...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 aug 22:00

Tordag och gårdagen blev lite av en besvikelse, jag orkade typ ingenting. Satt bara och tittade på teve, tror jag. Men idag gick jag upp och gick en promenad med Ullis, då hon skulle gå till sitt jobb. Och vi pratar kl. 05.00. Det gick bättre än jag ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se