Alla inlägg under juni 2013

Av Niclas Bernhardsson - 5 juni 2013 23:28

Och så måste jag ju skriva lite om de senaste böcker jag läste ut. Först var det Stenapan med Jeffery Deaver och den läste jag ut för några dagar sedan. Det känns som jag har läste den förut men jag förstår liksom inte varför då det är svärmors bok. Så troligtvis så är det bara något jag fått för mig. Den var bra men lite jobbig med alla namn men huvudsaken var att man förstod det viktigaste. Jag trodde den skulle vara lite bättre i slutet men den får iaf godkänt. Spännande och lite annorlunda. Det handlar om människosmuggling och hänsynslöshet. Och även lite trogen kärlek.

Sen läste jag direkt en annan bok som heter Par och Piruetter, skriven av Jeanne Ray. En typiskt tjejbok men jag har absolut sidor av mig själv som kan gotta ned mig i olika förhållanden hit och dit så jag gillade den. Det hände hela tiden saker och roliga och intressanta personer. Den var faktiskt lite bättre än Stenapan så den rekommenderas. Efter det så glömde jag min samlingsbok hemma och då jag hade En Liza Marklund liggande i bilen så fick det bli den. Den tror jag däremot bestämt att jag läst förut men nu får det blir den iaf.

ANNONS

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se