Direktlänk till inlägg 25 juni 2013

Med eld i byxan!

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2013 22:01

Så var det tisdag och dags för klubbträning igen med Enklaresport Running men den här gången var det lite speciellt då Ullis satt, och fortfarande i skrivande stund sitter, på ett plan till Thailand då Felix resa inte gick som planerat men nu ordnar vi upp det. Mamman som skulle följa med fick hastigt och lustigt (nåja) andra planer men utan chans för oss att reagera. Men nu löser vi det! :-)Men till träningen då! Det var lite mindre folk än normalt och jag förklarade att det var lite lättare träning än normalt nu men med lite mer löpskolning och stretch samt lite mer fokus på fart och ganska kort vila! Kul pass och jag försökte hålla Christians fart men fick ge upp på sista intervallen mot Sprintfantomen. :-)Efter uppjoggen så körde vi lite extra lång stretching och lite löpskolning med fokus på fart innan det var dags för 400-ingarna som dagen till ära gjordes om till 300-ingar där jag kämpade med både teknik och lungor som inte liksom fick plats i kroppen! Mina tider på 300-ingarna, 45 sek SV, 2 min SetVila:

1:07,1 - 45,1

1:04,6 - 45,3

1:03,8 - 1:59,9


1:01,3 - 45,0

1:05,1 - 45,6

1:05,6


Nu skall vi se om man kan sova lite då halva familjen är på andra sidan jorden men det skall ordna upp sig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se