Direktlänk till inlägg 23 juni 2013

Spännande golf, Stockholmsbesök och djupgående massage!

Av Niclas Bernhardsson - 23 juni 2013 21:13

Så var det söndag och dags för golf igen. Igår blev det sent så jag hann knappt boka innan det var dags att lägga sig. Och upp och hoppades imorse och jag kom precis före Pierre och vi gick och slog ut en hink innan det var dags och det blev verkligen bråttom. Eftersom det gick uselt från Rangen så hade jag inte så stora förhoppningar idag och det började inte så värst bra. Jo, kanske de första hålen där jag låg på plus men efter de första 9 hålen så hade jag 17 poäng och det var lite surt då jag började så bra. Och även Pierre hade avslutat dåligt men sen så släppte det rejält för mig och jag började spela riktigt bra och många gånger så spelade jag på banans par faktiskt. Och med väldigt många birdiechanser som dock tyvärr ibland inte ens utmynnade i par. Ser nu att jag fick 4 par, det kändes som mer faktiskt. Hursomhelst fick jag hela 22 poäng in och då fick jag tyvärr ändå stryka sista hålet. Det fick jag förresten göra på 2 andra hål också så jag är ganska ojämn men idag så blev det 39 poäng och förstås en sänkning - kul!

Sen tog jag en fika med Pierre och glömde helt bort att jag hade bråttom hem då jag lovat Ullis att följa med till stan (Stockholm) med henne. Men eftersom vi gick runt så fort idag så var ingen större skada skedd. Väl i Stockholm så shoppade vi lite och passade förstås på att äta lite också. Sen så ville jag få in lite massage också då jag varit lite väl stel på slutet och även fått lite ont i ryggen efter att jag ramlade från en stege och även kraschade en stol. Ja, Ni kommer säkert ihåg om Ni läst bloggen. Men först lite kaffe hos bror Jocke med familj och deras supersöta ungar.

Sen var det full fart till Anders Schönberg som lovat att ge mig lite massage och det var en upplevelse. Jag hade rejält träningsvärk sedan i fredags och hans massage var djupgående. Bara han nuddade mina lår så smärtade det och nu skulle han ned en bit. Men det var bara att bita ihop och allteftersom så gick det bättre och bättre och nu väntar jag in resultatet.

Och nu blir det lite fotboll med Tim och sen läsa lite bok. Jag köpte förresten 2 nya böcker och jag kan knappt bärga mig! Jag återkommer med vilka det var senare. Men jag vill knappt läsa ut den jag har nu som jag dessutom kommit på att jag redan läst...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomas

23 juni 2013 22:22

Vad är ditt nya hcp? O grattis till sänkningen.

 
Ingen bild

Niclas_B

1 juli 2013 09:06

Oj, det är fortfarande höga, tror det är 33,1 nu men tackar! Eftersom jag fortfarande lär mig mycket så tror jag det kommer att sjunka hyfsat bra i år. OM jag får tid att spela som jag vill förstås.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se