Direktlänk till inlägg 13 juni 2013

Dåligt med bloggande - kraftig uppdatering!

Av Niclas Bernhardsson - 13 juni 2013 21:15

Det har varit så mycket på slutet så jag försöker köra en liten sammanfattning för att återigen komma på banan. Och vi börjar väl med Hedebyloppet, som gick av stapeln i lördags. Det var nog en av anledningarna till att det blivit så dåligt med bloggandet, det har helt enkelt tagit lite för mycket tid och lite för dåligt strukturerat med tanken på svårigheterna att få funktionärer att ställa upp. Det är en tydlig tendens. Det är mer och mer folk som vill springa men samtidigt svårare att få folk att ställa upp som funktionärer för det är helt klart. De som ställde upp gjorde det bra och i en del fall utomordentligt bra med tanke på förutsättningarna som blev lite svåra med tanke på att vi kom efter i planeringen. Nu lyckades vi iaf ro hem det men med lite små missöden och i ett fall tyvärr med tråkiga konsekvenser som vi skall säkra upp att de aldrig händer igen. Loppet är iaf alldeles för bra och charmigt för att inte byggas vidare på.


Träningen då? Jodå, den har rullat på men nu måste jag snart gå in i en tuffare fas igen om det skall bli ngn medaljtid på Vasaloppet 2014. Det är helt klart dags att köra på igen men först så är det Trosa Stadslopp som gäller men där handlar det bara om att komma runt på en tid runt 43-44 minuter. Mer kan jag nog inte hoppas på, tyvärr.
I tisdags så var vi uppe vid Sjöhistoriska igen med Stockholms Speedskaters och då blev det ingen löpning. Men igår sprang jag med klubben men tyvärr var bara Sandra där och Ullis sprang lite efter då hon blev lite sen från ett möte. Men idag blev det runt 12,5 km med Ullis samt Maria U och hennes man Danne som dock tog järnhästen och gjorde följe. Efter ett tag så drar Danne och jag lite före och det rullar på i hyfsat bra fart men mot slutet så började värmen göra sitt och jag bara längtade efter vatten att svalka sig med. Skön start på Midsommar med ett löppass med goda vänner och älsklingen! Sen så köpte vi lite sill och gravad lax och jag, Ullis samt Tim tog bilen bort till Stendörren för ltie sillunch, trevligt!


Sådärja! Det blev en liten sammafattning och nu skärper jag mig med både bloggandet och träningen! Glad Midsommar på Er men var lugna med spriten! Det är en dag imorgon också! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se