Direktlänk till inlägg 12 juni 2013

Det är den förbannat goda maten som ställer till det!

Av Niclas Bernhardsson - 12 juni 2013 09:25

Så var det tisdag igen och träning. Nu längtade jag då det var ett tag sedan. Men först var det dags att stressa ihop lite mat och det blev spagetti och köttförssås. Den här gången så glömde vi att köpa lök och även champinjoner så det blev väl inte världens smarrigaste sås men ibland så är det gott när det är lite köttigare också. Och gott blev det. Alltför gott så karaktären sviktade lite och det blev en hyfsad stor portion till. Det kan ju inte skada, tänkte jag.

Hursomhelst så var det full fart ned till träningen och uppjoggen kändes jobbig och sen lät vi en sjukgymnast komma på två bra förebyggande övningar och då främst för vader och baksida lår. Den ena övningen var djupa utfall och jag kände att det brann på bra i benen. Sen var det dags att börja springa och jag tyckte segheten förföljde mig hela passet och passet bestod av tusingar med endast 45 sekunders ståvila. Tufft alltså. Jag siktade på 5 stycken och första gick på 4.22 och det kändes som den gick alldeles för fort men nästa gick på 4.21 Men nu var jag rejält slut och benen var som stubbar! Tredje tusingen gick på 4.40,8 och nu börjar jag känna lite för mycket kräkreflexer så det var den stora anledningen till att det sänktes så mycket. Det blev alltså lite för mycket mat för tätt inpå. Inte första gången... Jag satsade på en sista intervall då jag kände att det fick räcka och den gick på nästan samma tid, närmaste bestämt 4.40,4 Sen var det bara att hålla igen så man inte förstörde idyllen. Därefter så sprang jag några kilometer nedjogg. Kanske inte det bästa passet men helt okey efter förutsättningarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se