Direktlänk till inlägg 9 juni 2013

2 böcker till!

Av Niclas Bernhardsson - 9 juni 2013 15:29

Efter golfen så hann jag läsa klart "Hinder i vägen", av Lyndon Stacey och sedan direkt efter så sträckläste jag "Jag är inte rädd", av Niccolò Ammaniti. Men vi börjar med "Hinder i vägen". Den var lite jobbig med alla namn, jag verkar ha svårt när det blir för rörigt men själv handlingen är helt okey men även den här tyckte jag att jag kände igen. Troligtvis så har jag läst just den här samlingsboken förut då jag även kände igen några andra titlar från den. Hursomhelst så var den helt okey men ändå ingen vinnare. Kanske om man är förtjust i hästhoppning, det kan bli en bonus. Sen var det "Jag är inte rädd" och den gillade jag nog lite bättre. Dock så är den kanske inte ngt ämne för typ Nobelpriset men den verkar ha översatts till över tjugo språk och tryckts i över 300 000 exemplar så helt klart så har den något. Men den handlar om en 9-åring som den ena sekunden beter sig ganska vuxet och den andra sekunden så är han ett barn. Lite jobbigt att inte känna sig bekväm i sinnesstämningen på barnet. Och även lite konstiga beslut. Och skall vi fortsätta vara lite negativa så tycker jag inte bildspråket är lika lysande som det vill framställas. Men, men... Nu är jag lite petig! Klart läsvärd men det finns bättre! Ha ha! Ganska kort också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se