Direktlänk till inlägg 9 juni 2013

Blixtar och dunder - vi hann av banan i tid!

Av Niclas Bernhardsson - 9 juni 2013 15:13

Så var det söndag morgon och Ullis var uppe redan innan klockan var 6 och jag kunde sova en timme till. Klockan var ju ställd och det kunde vara skönt att sova lite till. Men sen piper mobilen till, då jag får ett sms och jag vaknar med ett ryck! Helvete, det är Jonte som messar att han är på väg! Oops! Jag försov mig och nu är det bråttom. Självklart så glömmer jag golfskorna så jag får köra i ett par vanliga joggingskor men det är ju inte hela världen. Det värsta var att vakna som man gjorde. Jag känner mig yrvaken och det får bli lite gymnastik på stället innan vi drar igång. Första utslaget var i det närmaste perfekt men tyvärr så är resten av lite blandat resultat och jag ligger på minus efter typ 3 hål men sedan spelar jag upp mig emellanåt och både Jonte och jag går på par på hål 4. Vädret är stålande och det är riktigt kul att spela, trots att det inte alltid går så bra. Men tyvärr så tappar jag koncentrationen allteftersom och vädret börjar nu slå om och det börjar höras avlägsna åskknallar. Men de verkar vara just avlägsna men de ökar hela tiden i styrka och nu ser man lite blixtar då och då och Jonte börjar bli orolig. Jag var just då inte lika orolig för det kändes som vi kunde klara oss men på vägen tillbaka mot klubbhuset, alltså vid hål 12, så börjar det att regna också och vi skyndar oss på. Vi hinner precis in i bilen då det börjar vräka ned och på hemvägen så stannar trafiken då himlen öppnar sig helt och stora hagel stoppar upp det mesta! Det blir som en tjock bädd på vägen och Jonte söker skydd för bilen under några träd, det var han inte ensam om! Jisses! Min poäng idag blev endast 28 poäng, 12 hål och utfyllnad med 2 poäng/hål. Jonte slog mig med en poäng, han spelade upp sig bra på slutet.

     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se