Direktlänk till inlägg 7 juni 2013

Liza Marklund - Du gamla du fria

Av Niclas Bernhardsson - 7 juni 2013 18:33

Det blev en hel del läsning idag också men jag kände mig samtidigt ganska effektiv på jobbet så det blev det bästa av världar! Och sen kom äntligen Tim och hjälpte också. Men om boken då. Den hette Du gamla du fria och det är alltså Liza Marklund som skrivit den och det är som vanligt Annika Bengtsson det handlar om och som vanligt lite mord och spänning men det kryddas med lite otrohet så att känslorna skall komma lite i gungning också. Man blir typ lite förbannad helt enkelt. Bra eller dåligt? Nja, jag hade nog kunnat vara utan den, helt klart men vem vet hur boken skulle varit utan den. Var boken bra då? Jodå! Nu pratar jag visst med mig själv också men då får man de bästa svaren! Ha ha, men skämt åsido. Jag förstår att Liza Marklund är populär och den här boken gör nog ingen besviken men jag vet inte riktigt hur många böcker som finns om Annika Bengtsson och hennes liv och leverne. Samt hur bra boken är i förhållande till de andra. Men den var helt okey!

Nu längtar jag direkt till nästa bok och det blir en bok från samlingsboken jag läste sist.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se