Direktlänk till inlägg 5 juni 2013

Nickes bokklubb - Stenapan och Par och Piruetter!

Av Niclas Bernhardsson - 5 juni 2013 23:28

Och så måste jag ju skriva lite om de senaste böcker jag läste ut. Först var det Stenapan med Jeffery Deaver och den läste jag ut för några dagar sedan. Det känns som jag har läste den förut men jag förstår liksom inte varför då det är svärmors bok. Så troligtvis så är det bara något jag fått för mig. Den var bra men lite jobbig med alla namn men huvudsaken var att man förstod det viktigaste. Jag trodde den skulle vara lite bättre i slutet men den får iaf godkänt. Spännande och lite annorlunda. Det handlar om människosmuggling och hänsynslöshet. Och även lite trogen kärlek.

Sen läste jag direkt en annan bok som heter Par och Piruetter, skriven av Jeanne Ray. En typiskt tjejbok men jag har absolut sidor av mig själv som kan gotta ned mig i olika förhållanden hit och dit så jag gillade den. Det hände hela tiden saker och roliga och intressanta personer. Den var faktiskt lite bättre än Stenapan så den rekommenderas. Efter det så glömde jag min samlingsbok hemma och då jag hade En Liza Marklund liggande i bilen så fick det bli den. Den tror jag däremot bestämt att jag läst förut men nu får det blir den iaf.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se