Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

Roligt fartlekspass där Putte imponerade!

Av Niclas Bernhardsson - 17 januari 2013 22:00

Torsdagsträning med Enklaresport Running Club. Och nu var det fartlek som stod på schemat igen och nu skulle det banne mig inte fuskas och bli en snabbdistans utav det hela. Tyvärr bara 4 stycken med idag men vi som var med var taggade. Det var jag och Ullis samt Sandra och Putte. Efter 2 km uppjogg där typ 10 barn skulle larva sig och springa med en bit så var det dags för lite löpskolning. Vi busade förresten tillbaka med grabbgänget och sprang på lite och några av dem ville inte ge sig men efter några hundra meter så kippade dem efter luft. Vi också men det avslöjade vi inte! ;-) En av killarna flämtade att det här var värre än fotbollsträningen och jag hade förstås full koll på när fotbollsgrabbar tycker det är jobbigt då de inte har en boll framför sig.

Hursomhelst så kände jag mig lite väl seg och kortade ned löpskolningen och vi drog iväg. Vi turades om att hålla i taktpinnen och satte upp lite olika mål. Jag började t.ex med att springa i 80 % av max uppför en backe och därefter tog nästa vid som bestämde jogg och själva fartökningen. Så höll det på och vi fick ihop totalt 10 km med 2 km uppjogg, ca. 6,5 km fartlek och 3,5 km nedjogg. Putte, som haft det lite tufft på slutet, bet ihop bra och gav sig inte. Riktigt grymt och fastän det kändes hyfsat bra, när jag väl kom igång, så lyckades jag inte lämna honom bakom mig alls.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget par...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 juni 23:45

Motivationsdippen har ju gjort mig mer ostruktuerad och det har dessutom varit mycket jobb på huset. Men träna skulle man ju och avslutningsdagarna var ju rätt långa så nu var det brått att hinna träna. Ullis och jag pratade om att vi skulle boka in ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 17 juni 12:15

Söndag och Ullis och jag ville träna. Sen, på något sätt, så fick Ullis reda på att Annalenis skulle ned och köra något program på spinningen. Typ testa att köra och vi kunde hänga på. Jomenvisst, tänkte jag. Det skulle bli roligt. Att bara spinna ut...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 juni 20:00

Fotbolls-VM för hela slanten men hur skulle det bli med träningen? Jag har ju blivit irriterade på mig själv att jag tappat stinget och det kanske inte är så konstigt att man gör det då man är skadad. Men nu har det blivit en rejäl dipp och det är ve...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se