Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

Roligt fartlekspass där Putte imponerade!

Av Niclas Bernhardsson - 17 januari 2013 22:00

Torsdagsträning med Enklaresport Running Club. Och nu var det fartlek som stod på schemat igen och nu skulle det banne mig inte fuskas och bli en snabbdistans utav det hela. Tyvärr bara 4 stycken med idag men vi som var med var taggade. Det var jag och Ullis samt Sandra och Putte. Efter 2 km uppjogg där typ 10 barn skulle larva sig och springa med en bit så var det dags för lite löpskolning. Vi busade förresten tillbaka med grabbgänget och sprang på lite och några av dem ville inte ge sig men efter några hundra meter så kippade dem efter luft. Vi också men det avslöjade vi inte! ;-) En av killarna flämtade att det här var värre än fotbollsträningen och jag hade förstås full koll på när fotbollsgrabbar tycker det är jobbigt då de inte har en boll framför sig.

Hursomhelst så kände jag mig lite väl seg och kortade ned löpskolningen och vi drog iväg. Vi turades om att hålla i taktpinnen och satte upp lite olika mål. Jag började t.ex med att springa i 80 % av max uppför en backe och därefter tog nästa vid som bestämde jogg och själva fartökningen. Så höll det på och vi fick ihop totalt 10 km med 2 km uppjogg, ca. 6,5 km fartlek och 3,5 km nedjogg. Putte, som haft det lite tufft på slutet, bet ihop bra och gav sig inte. Riktigt grymt och fastän det kändes hyfsat bra, när jag väl kom igång, så lyckades jag inte lämna honom bakom mig alls.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se