Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

Roligt fartlekspass där Putte imponerade!

Av Niclas Bernhardsson - 17 januari 2013 22:00

Torsdagsträning med Enklaresport Running Club. Och nu var det fartlek som stod på schemat igen och nu skulle det banne mig inte fuskas och bli en snabbdistans utav det hela. Tyvärr bara 4 stycken med idag men vi som var med var taggade. Det var jag och Ullis samt Sandra och Putte. Efter 2 km uppjogg där typ 10 barn skulle larva sig och springa med en bit så var det dags för lite löpskolning. Vi busade förresten tillbaka med grabbgänget och sprang på lite och några av dem ville inte ge sig men efter några hundra meter så kippade dem efter luft. Vi också men det avslöjade vi inte! ;-) En av killarna flämtade att det här var värre än fotbollsträningen och jag hade förstås full koll på när fotbollsgrabbar tycker det är jobbigt då de inte har en boll framför sig.

Hursomhelst så kände jag mig lite väl seg och kortade ned löpskolningen och vi drog iväg. Vi turades om att hålla i taktpinnen och satte upp lite olika mål. Jag började t.ex med att springa i 80 % av max uppför en backe och därefter tog nästa vid som bestämde jogg och själva fartökningen. Så höll det på och vi fick ihop totalt 10 km med 2 km uppjogg, ca. 6,5 km fartlek och 3,5 km nedjogg. Putte, som haft det lite tufft på slutet, bet ihop bra och gav sig inte. Riktigt grymt och fastän det kändes hyfsat bra, när jag väl kom igång, så lyckades jag inte lämna honom bakom mig alls.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se