Direktlänk till inlägg 17 oktober 2012

En omtumlande dag igår!

Av Niclas Bernhardsson - 17 oktober 2012 07:40

Ja, igår var det verkligen en dag som ruskade om en . På jobbet var det förvisso ganska normalt och en lagom dos med arbete. Prao-eleverna, Felix och Chaiwat, kom inte då de inte hade några cyklar och de hade dessutom varit på en gymnasiemässa under förmiddagen. Felix och Chaiwat skall ju vara hos mig den här veckan och det är ju också en utmaning, det är ju inte så att jag har jobb till dem hela tiden men de får vara med och se hur det är att sköta en sportbutik iaf. Jag vet faktiskt inget bättre jobb och enklaresport har jag ju byggt upp från grunden själv och ligger bakom, det kanske är lite annorlunda då. Hursomhelst så var det ungefär som vanligt på jobbet förutom att en Asics-kille kom förbi och jag slöt avtal med dem, det känns jäkligt skönt. Så från mars, nästa år, så har vi bra löparskor i butiken. Efter jobbet så var det hem och fixa lite mat tills vi skulle iväg på löpträningen. Då ringer min ena bror, Jocke, och berättar att det är jäkligt illa med mamma. Det kan i princip vara slut vilken sekund som helst och det hade vi på känn i och för sig men det var ändå omtumlande och jag förklarade mig faktiskt på löpträningen då jag är tränare. Jag kände att jag var så påverkad och att det var anledningen till att jag kanske inte var mig själv. Själva träningen då. Löpskolningen gick helt okey men då det var dags att trycka på så orkade jag inte riktigt. Jag försökte hänga på Ullis, som gått framåt rejält på slutet, men det gick inte riktigt. Och normalt så skall man ju kämpa lite under sådana här träningspass men luften gick liksom ur mig. Sen var det fotboll på Tv och det var något som jag sett fram emot så jag kunde släppa tankarna på mamma ett tag och det kändes skönt. Och vilken match sen! Lite för enkla mål i början för tyskarna då de kunde leka sig fram i vårat försvar och det är väl för jäkligt att killar på den nivån kollar boll så mycket. 3 svenska försvarare mot bollen och killen som väggspelar för fri yta! Ah, det skall inte gå men händer och det två gånger och visst fasicken blir det mål! Och sen en klar hands som sätter en annan tysk i klart bättre läge och det är 3-0! Pust! Nästa mål är dock inte att säga så mycket om förutom att man bör komma lite närmare i pressen. Men Özil är en klasspelare, inget snack om saken. 4-0 och uppförsbacke så det skriker om det. Men jag är obotlig optimist men innerst inne så vet jag inte själv om jag trodde på vändningen som jag skrev om på Facebook! Jisses, det var något utöver det vanliga och Zlatan gör det jäkligt snyggt och säkert med en stark nick. Sen gör Kacaniklic ett starkt inhopp som för alltid placerar honom i startelvan, något annat vore tjänstefel av Hamrén! Och Källström balanserar upp det utomordentligt bra så vi fick tag i spelet igen. Härlig pondus, Kim! Ja, resten är historia och jag är glad, riktigt glad! F-n vad härligt att få ett sådant starkt lag som Tyskland ur balans. Nu vet vi att vi, med rätt inställning, kan slå vilket lag som helst, det är viktigt! Heja Sverige!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se