Alla inlägg under september 2012

Av Niclas Bernhardsson - 13 september 2012 07:10

Jag är helt klart lite dålig på att uppdatera och det är ju lite synd då jag gillar att skriva av mig och kanske samtidigt har några som gillar att läsa det jag skriver. Eftersom jag skriver lite för sällan så blir det återigen en liten mastig uppdatering men det får man ta. Just nu är det lite smådeppigt då jag väl börjar inse att jag nog har dåligt hjärta och det innebär i sin tur att mina planer på comeback och att jaga tider är kört. Men det finns så mycket annat kul så jag deppar inte på något sätt ner mig.


Golf

Jag älskar ju att tävla och då har golfen blivit min nya drog och den är så fascinerande i sin enkelhet. Bolljäveln skall ned i hålet på så få slag som möjligt men i kombination med handikappsystemet så kan man sätta olika press på slagen utefter chansen att få poäng. Ja, jag älskar det och kul att umgås med folk samtidigt! Spela golf själv var inte riktigt samma sak. Jag är fortfarande väldigt ojämn och trots att jag börjar få in slagen och slår en hel del slag riktigt bra så ligger jag fortfarande på 36 i hcp. Det är nästan en gåta då jag rätt ofta spelar på par eller faktiskt ibland även kan få en birdie. Dock så får jag, som Ni kanske förstår, även stryka lite hål då och då och där kanske svaret ligger. Jag slår i princip så hårt jag kan hela tiden! ;-) Men nu är det nära och jag gissar och tror att jag sänker mig på söndag och då kan det blir en riktig rejäl sänkning! Har Ni hört det förr? ;-)


Enklaresport Running Club

Ja, det är en riktig hjärtesak och vad grym klubben har blivit. Den stora framgången har hittills varit att den stora massan har förbättrat sig mycket och förstås även på gemensakapen. En tjej undrade lite försynt om det var okey för vilka som helst att komma med och absolut svarade jag med tillägget att man kan ju tro att vi väljer ut med tanke på hur trevliga alla är och precis det hade hon själv tänkt på. Just nu har vi en ganska bra tillströmning på medlemmar och klubben har varit igång i nästan exakt 2 år och just nu ligger vi på 38 betalande medlemmar och it´s still growing! :-DI tisdags så hade vi förresten Marcus Nilsson här och förelästse och jag tror alla blev lite peppade. Och många saker tyckte jag väl själv att jag hade fått fram till klubben men det blev ändå en aha-upplevelse för en del och kanske har jag varit dålig på att förmedla eller så är det som Ullis sade kanske för självklart för oss så vi inte har tänkt på det. Tror det var om hur viktigt det är att ha en kontinuitet. Hursomhelst så var det bra en bra och givande föreläsning!


enklaresport vhd

Tänk så det blev, skrev jag på FB för ett tag sedan. Jag skall inte dra hela storyn igen men en liten stålsickel drog igång det hela och i början så tyckte många att det var ett konstigt namn men nu tycker de flesta istället att det är ett bra namn. Jag tror helt enkelt att det är för det är större nu som man tycker det är mer okey. Det enda jag själv känt är att det kanske skulle vara med stort e i början. Det försvinner ibland i texterna men det går ju fort att ändra namnet hos skattemyndigheten. Hursomhelst så har ju företaget växt och Ullis undrade om jag inte var lite stolt och jag har inte tänkt på det. Men lite stolt är jag nog men framförallt med den respons jag fått och att jag kört det med stor serviceminded-känsla. Lite som jag är själv, jag vill gärna hjälpa och det är ganska ofta det blivit speciallösningar. Kul att utmärka sig också från de andra sportföretagen som går mer och mer mot kläder och mode. Självklart kan inte jag heller hålla mig från en del kläder då många vill ha det men det är mer mot bra och funktionella kläder som förstås även får vara snygga!


Hälsan!

Jag bad ju om semester då jag blev rätt trött på att åka ut och in på sjukan hela tiden och kom ju själv på att jag mådde så mycket bättre då jag tog bort mjölken men det kan också varit tillfälligheter för jag blir fortfarande väldigt trött ibland och kan knappt hålla ögonen öppna. Det är framförallt på morgonen och efter att jag ätit så blir ögonlocken blytunga. Och efter en träningsdag så är kroppen inte vad den borde så visst kan det fortfarande vara så att det är hjärtat som är orsaken och efter att ha läst om de tragiska dödsfallen inom fotbollen så började jag direkt att äta hjärtmedicinen igen och håller igen lite på träningen. Nu skall jag träffa läkaren igen på onsdag igen (det blev inställt i tisdags) och då kommer utredningen igång igen. Jag väntar också på ett långtids-EKG. Men jag mår ju ändå hyfsat bra så det är inte så synd om mig som det kan låta! :-)


Zlatan

Jag måste förstås också skriva lite om Zlatan som verkar gå en ny vår tillmötes och det är bara att hoppas att han får vara skadefri och kanske behöver han den här nivån för att våga ta sista klivet för snart är det försent. Han är fortfarande den mest intressant spelaren men tar det för lång tid mellan de geniliska dragen så tröttnar man men just nu är han högintressant och visst finns det fortfarande en chans att de kan få ihop laget men det är mycket som måste klaffa!

ANNONS

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se