Direktlänk till inlägg 29 september 2012

Dagarna rullar på!

Av Niclas Bernhardsson - 29 september 2012 08:13

Vaknar upp och ytterligare ett år har gått och idag är jag visst 41 år. För ett år sedan så hade jag troligtvis åkt på Borrelia och då det var kalas så stupade jag, halvt förlamad, ned i säng efter 4-5 glas vin. Ögonlocken gick inte att röra sig och jag kunde inte förmå mig att röra armar eller ben. Prata kunde jag dock men jag ville inte ropa och ställa till en scen. Jag kommer så väl ihåg den mycket udda känslan och sen blev det långsamt bättre mot jul och nyår för att sedan i februari bli mycket sämre igen och det blev in och ut på sjukhus. Det var mycket tester och allt togs på allvar men de kunde inte riktigt sätta fingret på vad som var fel. Men tiden har gått och jag blir bättre och bättre hela tiden och har slutat med en del medicin. I torsdags så kunde jag ta ut mig ordentligt på passet så till den grad att jag knappt kunde gå dagen efter, dvs igår. Härlig känsla att veta att det går bättre och bättre och jag kommer nog kunna bli van vid blodsmak i munnen igen! Och nu blir det nog att fixa till det sista här hemma för att bege mig mot jobbet och hinner jag så slår jag ut en hink på Rangen innan. För imorgon så blir det en runda med Jonte igen, det ser jag fram emot!

Ja, dagarna rullar på men det händer ofta någonting och det är inspirerande. Jag börjar även kunna drömma om att prestera hyfsat bra igen på löparbanorna men knäna är i princip bortdömda av läkare så jag skall nog inte drömma för länge utan ge det ett par år max. Sen blir jag Coach på heltid! :-) Fast läkare har ju haft fel förr! ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jonnie

29 september 2012 09:10

Du borde bli författare! :-)

 
Ingen bild

Heike

29 september 2012 10:03

Man ska inte alltid lyssna blint på vad läkare säger, är dom inte själva "sportfånar" löpare.....får man ingen förståelse och rätt hjälp.

 
Ingen bild

Ullis

30 september 2012 09:13

Gör du bara som jag säger kommer d gå bra! Hojta till när du är redo :) puss!

 
Ingen bild

Niclas B

17 oktober 2012 07:37

Tack skall Ni ha! Redo för vad, Ullis? :-) Nä, det är sant, Heike. Jag brukar få skit när jag också skriver något om att man inte skall lyssna blint på läkare men jag förstår att det handlar om heder men min kropp är min borg och jag har ganska bra koll på den men visst. Svåra sjukdomar är en annan sak men de verkar ju inte hitta det som nu var fel. Men så länge det blir bättre så skall man ju vara glad. Författare vore inte dumt, Jonnie! Det har jag tänkt många gånger men då måste man nog vara både disciplinerad och ha bra struktur och det sista har nog inte jag men tanken har slagit mig flera gånger så vi får väl se om det kommer något halvhjärtat försök! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se