Direktlänk till inlägg 25 september 2012

Rolig dag igår - åkte motorcykel och sålde värstingskates!

Av Niclas Bernhardsson - 25 september 2012 07:35

Igår så ringde de en man och berättade att han var ute efter en broms till sin Inlines och jag förklarade var butiken låg eftersom han tänkte komma ned från Stockholm, det tar väl en timme, sade han. Nädå, från gamla butiken tar det 30 minuter och lade till. -Oj, vad fort det gick, brukar kunderna säga. Och han skrattade lite. Men jag fick knappt en syl i vädret för han var så extremt mycket stockholmare. Och sen stegade han in i butiken, han hade åkt motorcykel ner. Ett skönt original var han faktiskt och mycket pratglad. Och när han åkte så gick jag med för att kolla hojen och han undrade om jag vill ta en liten provtur och jag kunde inte låta bli. Det var lite läskigt då man inte åkt på ett tag och 100 hästkrafter är inte att leka med om man inte är van. Men jag tog det lite lugnt i början och sen drog jag på. Riktigt jävla kul var det och jag drog bara iväg förbi golfbanan och vände. Det dånade väl när jag drog förbi! :-) Men ruggigt kallt var det... Burr!

Sen fick jag äntligen hem Vi Carbon Skates, de nya värsting-Inlinesen från Powerslide och en stackars kund har väntat så länge så han blev glad och kunde lägga sin beställning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se