Direktlänk till inlägg 22 september 2012

En liten tur till Mariefred!

Av Niclas Bernhardsson - 22 september 2012 20:25

Det var länge sedan jag och Ullis träffade min gamla farmor så idag var det dags. Det regnade för mycket för att röjningen på tomten skulle vara lockande så det var en utmärkt dag att hälsa på henne. Så efter att jag stängt Enklaresport så satte vi oss i bilen och drog iväg. Fast först en tur till Hedlandet och där köpte vi lite äckligt godis och lite annat smått och gott. Äckligt säger jag för att det smakar inte gott men ändå så trycker man i sig det och kanske var det billiga priset även ett mått på kvaliteten. Hursomhelst så åkte vi vidare in till Mariefred och pratade en hel del och man märker att åldern börjar ta ut sin rätt men hon är urgullig och så snäll så det känns skönt att träffa henne ibland. Sen passade vi på att säga hej till faster E och hennes L som förresten ställt upp i RM i orientering idag. Det gick bra för honom och han kom mitt i fältet, det var han nöjd med. Och sen såg jag fram emot att få se Zlatan idag igen men matchen startade visst 17:00 och jag missade allt men har kikat runt lite på youtube och även sett små korta inslag på TV´n. Han var grym och är inne i ett bra stim - kul! Men nu blir det lugnt då jag skall upp typ lite innan 5 imorgon bitti för att gå ut grymt tidigt på golfbanan då det är kalas mitt på dagen senare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se