Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Livet är härligt!

Av Niclas Bernhardsson - 21 september 2012 08:20

Lite småtrött på morgonen och det är alltid ett litet lotteri om någon av barnen försover sig för själv så är det högst osäkert om jag verkligen kommer upp för att väcka dem. Jag kan ju ligga någon timme till om jag behöver. Men idag så kom säkert Tim upp ungefär då han skulle och Felix var förhållandevis pigg. Och tro det eller ej men även jag är uppe nu och sitter med en påtår kaffe och kollar runt lite på nätet. Fredag idag och livet rullar på. Igår var det träning med Enklaresport Running Club och en ny kille provade på att springa med oss. Han var ruggigt stark och igår fick han tyvärr ingen sparring av några av de snabbare i klubben så han fick springa själv men han var nöjd ändå. Själv så hade jag alldeles för ont i benhinnorna men även i vaderna så jag sprang lite som jag ville igår och sporrade dem andra istället. Det funkade det också. Asfalten är lite för tuff just nu. Och på söndag morgon så blir det golf med brorsan men väldigt tidigt så Jonte kanske bangar nu, det är synd isf. Men då lilla Victor fyller 1 år så måste vi spela lite tidigare för att hinna med men det är det värt förstås! Gör Er dag bra nu! Det skall jag göra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se