Direktlänk till inlägg 17 september 2012

Stel, halsont och ingen sänkningsrond....

Av Niclas Bernhardsson - 17 september 2012 07:23

Ha! Jag har kört lite för hårt med kroppen samtidigt som jag käkar medicin och det känns. Och i torsdags så fick jag gå en hel del på uppjoggen då benhinnorna värkte men hade nog inte tänkt att springa alls då pga knästrul i det opererade knäet. Men vi fick en ny person till klubben som ville prova så jag joggade och pratade lite med honom och på slutet så gick vi en del. Sen blev det lite löpskolning innan vi drog iväg. Eller jag tog det iofs rätt lugnt innan jag kom på att jag nog måste lugna Micke G som skulle springa halvmaraton på lördagen och sprang en liten genväg för att säga åt honom att sänka farten. Så mitt första varv blev ganska avkortat och väl framme vid varvning så pratar jag lite med Roffe så vilan blir extra lång. Sen tycker jag att det börjar släppa och tror att jag drar varvet runt 8.20 men det var nog snarare runt 8.30 Och sen kör jag ett sista varv som jag tycker går ruggigt snabbt och räknar med att det går lite under 8 minuter men det visar sig senare vara 8.20 Hmm, kan det var så att beta-blockeraren gör så att jag inte springer så fort som jag tror. Hursomhelst så skall jag träffa läkaren på onsdag och då får jag också veta om jag är alldeles dum i huvudet som tar ut mig så. Tyvärr så är kroppen väldigt stel nu och jag har även lite skum värk i ländryggen, typ ischias. Och lägg på det att jag tappat en fyllning som går och irriterar mig så förstår Ni att jag inte är på bästa humör nu. Och en akuttid verkar inte vara ngn garanti för att det skall gå fort. Tror det gått en vecka nu...

Igår körde jag förresten lite golf. Jag fick inte med mig någon kompis för att spela så jag bokade in mig med 2 andra som visade sig vara 2 sköna äldre herrar. Den ena var redan medlem men jag bjöd med den andra i min sponsring så han slapp betala och var tacksam. Som tack så bjöd han förresten på kaffe och bulle efter det nionde hålet och det gjorde att magen blev i uppror... Hmm! ;-) Men hur gick golfen då? Jodå, jag hade rekordhöga poäng i början men sen fick jag beröm och då rasade allt. Jag började tänka på svingen och då sade jag åt dem att inte berömma mig. Kanske lite fräckt men vad f-n. Det blev flera hål som jag fick stryka innan jag åter igen var med i spelet och då blev det lite par igen. Sen rasade det igen och det blev lite hackigt mot slutet. 30 poäng fick jag ihop och det är jag inte nöjd med. Men på söndag! DÅ skall det bli andra bullar! ;-)

I tisdags så var förresten Marcus Nilsson och föreläste hos oss i klubben. Det var kul och det var väl runt 20 stycken, några mer kanske. Jag hade räknat med lite mer iofs.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se