Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

enklaresport Running Club - 3 lag på Bellmanstafetten!

Av Niclas Bernhardsson - 27 augusti 2011 22:20

Så var det dags för Bellmanstafetten och stackars Ellinor var inte frisk från sin förkylning men Marie var tuff och ställde upp. Skönt!

Vi samlades utanför hos mig och Ullis vid kl. 09:00 och gjorde upp planerna. Eller, om vi skall vara ärliga, väntade på mig.

Men vi kom iväg och det blev 3 bilar upp mot Stockholm. Jag och Henke, som körde varsinna bilar, åkte i lite konvoj, och åkte direkt in vid den vanliga parkeringen. Typ den som finns när man åker in vid Statoil. Men någon hade hört att det fanns en gratis-parkering på andra sidan så då åkte vi dit. Det var lite närmre men lite promenad har ju ingen dött av och nu var dessutom starten flyttad så det kanske var närmre vid den nya parkeringen. Och skall jag vara ärlig så tror jag att det nu var samma sträcka som då jag sprang för FK Studenterna 2005. Då hade jag också startsträckan och man kunde se Erik Sjökvist dra iväg i ensamt majestät. Nu var jag inte lika snabb och när jag kom fram till samma ställe så hade ganska många redan börjat försvinna.

Men för att göra historien lite kortare så var det en urmysig dag med bra kämpainsatser och trevligt umgänge. Tyvärr så hade jag själv lite problem med benhinnorna och jag vet inte om det var dem eller in dåliga kondition som jag skall skylla mest på. Jag tror jag hade runt 25.30 på min sträcka och det var ju hela 6 minuter sämre än 2005. Men det är bara att gilla läget. Nästa år skall det gå bra mycket snabbare och alla kämpade gott idag. Vårat första-lag kom på plats 41 och nästa år så satsar vi på topp 30 iaf. Mixedlaget slog herrlag 2, och jag var alltså med i det sistnämnda. Jag säger som en i laget sade - Fan vad kul det här är! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 dec 22:33

Lördagsmorgon och dags att kravla sig upp ur sängen och bege sig till Safiren för lördagsträningen. Men det var segt och det var på håret att vi kom i tid. Men snart var man igång och det kändes rätt bra efter ett tag. Och vi avslutade med att köra t...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 dec 22:15

Skolan och sista dagen på skridskoveckan och "endast" ettor idag. Och som jag normalt inte har men jag hjälpte en kollega och det kändes rätt lugnt. Men ganska snart så insåg man att det inte bara var så bara. Några elever visade sig från sin ocharmi...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 14 dec 18:45

Så var det torsdag och dags för Puffs önskespinning men var jag bokad? Nä, det hade jag visst missat, så jag igår kväll. Men bara en i kö. Det borde vara lugnt. Man hade fått önska låtar i några veckor och sen satte Puff ihop dem. Ville man så fick m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 13 dec 18:30

Så var det onsdag igen och såklart dags för Core. Faktiskt ingen skridsko idag, på skolan, utan istället blev det simning för första gången för treorna. Det uppskattades och jag hoppas vi får till en mer permanent lösning för dem.  Sen, på kvällen,...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 12 dec 20:00

Hmm, iofs så kör jag rätt mycket skridskor nu, då det är skridskovecka, men det är ovanligt segt just nu. Ibland tror jag att det är något som håller på att bryta ut och ibland så känns det helt okey. Lite skumt. Hursomhelst så blev det en vilodag ig...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se