Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

enklaresport Running Club - 3 lag på Bellmanstafetten!

Av Niclas Bernhardsson - 27 augusti 2011 22:20

Så var det dags för Bellmanstafetten och stackars Ellinor var inte frisk från sin förkylning men Marie var tuff och ställde upp. Skönt!

Vi samlades utanför hos mig och Ullis vid kl. 09:00 och gjorde upp planerna. Eller, om vi skall vara ärliga, väntade på mig.

Men vi kom iväg och det blev 3 bilar upp mot Stockholm. Jag och Henke, som körde varsinna bilar, åkte i lite konvoj, och åkte direkt in vid den vanliga parkeringen. Typ den som finns när man åker in vid Statoil. Men någon hade hört att det fanns en gratis-parkering på andra sidan så då åkte vi dit. Det var lite närmre men lite promenad har ju ingen dött av och nu var dessutom starten flyttad så det kanske var närmre vid den nya parkeringen. Och skall jag vara ärlig så tror jag att det nu var samma sträcka som då jag sprang för FK Studenterna 2005. Då hade jag också startsträckan och man kunde se Erik Sjökvist dra iväg i ensamt majestät. Nu var jag inte lika snabb och när jag kom fram till samma ställe så hade ganska många redan börjat försvinna.

Men för att göra historien lite kortare så var det en urmysig dag med bra kämpainsatser och trevligt umgänge. Tyvärr så hade jag själv lite problem med benhinnorna och jag vet inte om det var dem eller in dåliga kondition som jag skall skylla mest på. Jag tror jag hade runt 25.30 på min sträcka och det var ju hela 6 minuter sämre än 2005. Men det är bara att gilla läget. Nästa år skall det gå bra mycket snabbare och alla kämpade gott idag. Vårat första-lag kom på plats 41 och nästa år så satsar vi på topp 30 iaf. Mixedlaget slog herrlag 2, och jag var alltså med i det sistnämnda. Jag säger som en i laget sade - Fan vad kul det här är! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 15 mars 20:30

Så var man inne på dag fyra och eftersom Spin of Hope närmar sig så valde vi att "bara" köra fitnessfightens program idag. Och idag hade vi min iPad med mig och vi körde helt efter programmet. Vi började med 10 minuters kondition och jag körde på e...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 mars 19:00

Onsdagar brukar betyda tuff Core-träning och vi bestämde oss för att det fick räcka idag. Det blev extra tufft idag då Carina visst hade ändrat om i passet. Jag var inte alls van vid övningarna och det i sig var lite jobbigt mentalt. Men kul och jag ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 mars 11:00

Dag 2, på Fitnessfighten, och det känns ju inte kanon att man inte går in i det med 100% men som sagt. Fortfarande lite sliten och jag tror inte det är fel att köra lite lugnt ibland.    Idag blev det först 10 minuters Cross Trainer och sen 2x3 s...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 mars 20:00

Så var det måndag och lite lagom med tid att komma igång efter Vasaloppsveckan. Jag blev rätt slut efter den kalla StafettVasan och sen Vasaloppet förstås. Jag, och Ullis, lämnade blod i onsdags och vi körde medvetet lite lugnt efter det. Men nu var ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 mars 10:00

Lördag och det brukar innebära Nordic gym-träning men jag åkte på en sträckning i ryggen, efter bowlingen, och det var knappt jag kunde gå. Men träna ville jag men jag hade visst heller inte fått någon tid på träningen. Trodde jag... Jag morsade iaf ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se