Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

enklaresport Running Club - 3 lag på Bellmanstafetten!

Av Niclas Bernhardsson - 27 augusti 2011 22:20

Så var det dags för Bellmanstafetten och stackars Ellinor var inte frisk från sin förkylning men Marie var tuff och ställde upp. Skönt!

Vi samlades utanför hos mig och Ullis vid kl. 09:00 och gjorde upp planerna. Eller, om vi skall vara ärliga, väntade på mig.

Men vi kom iväg och det blev 3 bilar upp mot Stockholm. Jag och Henke, som körde varsinna bilar, åkte i lite konvoj, och åkte direkt in vid den vanliga parkeringen. Typ den som finns när man åker in vid Statoil. Men någon hade hört att det fanns en gratis-parkering på andra sidan så då åkte vi dit. Det var lite närmre men lite promenad har ju ingen dött av och nu var dessutom starten flyttad så det kanske var närmre vid den nya parkeringen. Och skall jag vara ärlig så tror jag att det nu var samma sträcka som då jag sprang för FK Studenterna 2005. Då hade jag också startsträckan och man kunde se Erik Sjökvist dra iväg i ensamt majestät. Nu var jag inte lika snabb och när jag kom fram till samma ställe så hade ganska många redan börjat försvinna.

Men för att göra historien lite kortare så var det en urmysig dag med bra kämpainsatser och trevligt umgänge. Tyvärr så hade jag själv lite problem med benhinnorna och jag vet inte om det var dem eller in dåliga kondition som jag skall skylla mest på. Jag tror jag hade runt 25.30 på min sträcka och det var ju hela 6 minuter sämre än 2005. Men det är bara att gilla läget. Nästa år skall det gå bra mycket snabbare och alla kämpade gott idag. Vårat första-lag kom på plats 41 och nästa år så satsar vi på topp 30 iaf. Mixedlaget slog herrlag 2, och jag var alltså med i det sistnämnda. Jag säger som en i laget sade - Fan vad kul det här är! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se