Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

enklaresport Running Club - 3 lag på Bellmanstafetten!

Av Niclas Bernhardsson - 27 augusti 2011 22:20

Så var det dags för Bellmanstafetten och stackars Ellinor var inte frisk från sin förkylning men Marie var tuff och ställde upp. Skönt!

Vi samlades utanför hos mig och Ullis vid kl. 09:00 och gjorde upp planerna. Eller, om vi skall vara ärliga, väntade på mig.

Men vi kom iväg och det blev 3 bilar upp mot Stockholm. Jag och Henke, som körde varsinna bilar, åkte i lite konvoj, och åkte direkt in vid den vanliga parkeringen. Typ den som finns när man åker in vid Statoil. Men någon hade hört att det fanns en gratis-parkering på andra sidan så då åkte vi dit. Det var lite närmre men lite promenad har ju ingen dött av och nu var dessutom starten flyttad så det kanske var närmre vid den nya parkeringen. Och skall jag vara ärlig så tror jag att det nu var samma sträcka som då jag sprang för FK Studenterna 2005. Då hade jag också startsträckan och man kunde se Erik Sjökvist dra iväg i ensamt majestät. Nu var jag inte lika snabb och när jag kom fram till samma ställe så hade ganska många redan börjat försvinna.

Men för att göra historien lite kortare så var det en urmysig dag med bra kämpainsatser och trevligt umgänge. Tyvärr så hade jag själv lite problem med benhinnorna och jag vet inte om det var dem eller in dåliga kondition som jag skall skylla mest på. Jag tror jag hade runt 25.30 på min sträcka och det var ju hela 6 minuter sämre än 2005. Men det är bara att gilla läget. Nästa år skall det gå bra mycket snabbare och alla kämpade gott idag. Vårat första-lag kom på plats 41 och nästa år så satsar vi på topp 30 iaf. Mixedlaget slog herrlag 2, och jag var alltså med i det sistnämnda. Jag säger som en i laget sade - Fan vad kul det här är! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se