Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Har börjat föra träningsdagbok på jogg.se.

Av Niclas Bernhardsson - 9 november 2010 11:53

Ja, eftersom jag börjat föra träningsdagbok på jogg.se så blir det inte lika mycket information här på bloggen - vilken kan vara skönt för vissa kanske! :-)

Hursomhelst så ser jag att jag helt glömt bort att blogga och det var ju inte meningen. Och tränat det har jag. I onsdags så skulle vi, enligt mitt träningsprogram, bara röra lite på benen så det blev 1 varv på lilla kuperade centrumslingan. Tyvärr gjorde det rysligt ont i benhinnorna... Och smärtan när man slutat springa var inte att leka med. Så dagen efter var det ju 8-10 km distans inkluderat ett antal koordinationslopp mitt i. Och då hade jag ju inte så stora förhoppningar om att det skulle gå bra med tanke på onsdagens pass. Ullis och jag skulle förresten iväg på födelesdagsfika så vi var tvungna att springa lite innan men är det ingen direkt kvalitet så ser jag inga problem att köra själva. Killarna passade på att spela tennis 1 timma medan vi sprang. Men de hade visst gjort om bokningssystemet och jag hade inte något lösen för att boka. Så vi chansade och det gick vägen. Men 150 kronor skulle de ha! Oops! Har det börjat glidit iväg till en rikemanssport igen?

Det började hyfsat bra men jag kände av benhinnorna hela tiden faktiskt men eftersom det var ganska platt där vi sprang så funkade det. Vi sprang lite på måfå och efter ungefär 4-5 km så sprang vi förbi löparbanan och hoppade in och drog några varv där. Det var rätt skönt för benhinnorna men attans vad ont det gjorde vid koordinationsloppen! Grrr!

Efter det så blev det lite mer stapplande steg och tillbaka vid tennishallen så kom vi nästan upp i 8 km och rätt dålig fart på passet men idag var det lätt distans och just nu är det över 6 min/km och inte typ 5 min/km som det var förut. Lite lustigt! När jag var som bäst så låt alltså återhämtningsjoggen ibland på 5 min/km. Det är liksom snabbdistans för mig nu! :-0

 
ANNONS
 
Helena

Helena

9 november 2010 19:24

Du kanske också ska vila benhinnorna litegrann? :)

http://mialena.blogspot.com

 
Ingen bild

Niclas

9 november 2010 22:33

Ja, det kanske vore det vettigaste men jag har tagit ett beslut att köra på. Det är ju "bara" benhinnorna och med tanke på min ökade vikt så är det inte så konstigt. Jag har roat mig med att börja lägga in träning från då jag var lite bättre på jogg.se och jag kan se att jag även hade ordentliga problem förr.
Så jag försöker att värma upp ordentligt och gör det för ont så får jag också gå emellanåt. Den här gången så gjorde nog också mörkret att jag spände mig lite extra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se