Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Dåligt med träning på slutet och loppis med halvklent resultat.

Av Niclas Bernhardsson - 31 juli 2010 21:54

Hmm, nu har man slarvat med träningen på slutet och varför vet jag inte. Men i Kalmar så har de kört Triathlon idag och det har man förstås följt lite grand via webben och det mest anmärkningsvärda är att bekantingen David Näsvik vann seniorklassen! Shit! Riktigt roligt och vi träffades första gången 2003 då jag var med och drog ihop ett cykelgäng som skulle cykla under 10 timmar men när det väl var dags att köra så frågar han lite försynt om han kunde joina en annan grupp... Han hade visst tränat på så Sub9 passade bättre! ;-) Och han verkar inte ha slutat att träna! :-0 Wow! Ett stort grattis och det är alltid kul att heja på honom och nu ångrar man att man inte var på plats!

Även kompisen och samarbetspartnern Johan Tullare körde men jag vet inte riktigt vad som har hänt på slutet då han enligt beräkningarna borde vara i mål nu men ingenting har visat sig på skärmen. Men hur det än blir så lär han vilja ha revansch nästa år och då kommer jag att vara med om allting går som det är tänkt. För sugen har jag definitivt blivit.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se