Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

Familjen Bernhardsson rockar fett!

Av Niclas Bernhardsson - 25 juli 2010 19:36

Ja, det där kan man ju tolka på flera sätt men jag väljer att ta det positivt! ;-)

Svärfar håller på och fixar lite på altanen och jag var lite nyfiken på hur det blir så varför inte slå flera flugor i en smäll och springa dit!?

Jodå, så fick det bli och det var förstås Ullis som kom med idén, tror jag...

Jag var iaf jättesugen och var inte svårövertalad men stel som bara den var jag. Lite rörlighetsgymnastik i trappen och sen iväg.

Det gick väl inte sådär superfort i början men sedan kom det perioder då det faktiskt kändes riktigt bra och då ökade jag nog lite omedvetet och Ullis tyckte att det känders lite jobbigt då. Och det är klart att om farten helt plötsligt ökas så märker man ju av det. Men det dröjde inte alltför länge innan jag tyckte det kändes jobbigt och då hade förstås Ullis fortsatt med sin fart och läget var det omvända.

Men faktum kvarstår! Så här länge har jag nog inte sprungit utan att stanna på ... Ja, jag vet inte när. Typ sedan 2006 kanske? Så det blev knappa 7 km till Västerljung och ganska precis 6-minutersfart (ja, jag vet att det inte är något att komma med men just nu ett framsteg) men det skönaste var att jag inte behövde stanna för att typ stretcha eller liknande. Och sen verkar vikten gå åt rätt håll också. Jag ställde mig på vågen imorse och den visade 90,5 kg. Det är typ 5 kg mindre än när jag kollade sist, det är klart det gör lite skillnad. Men det är fortfarande typ 20 kg till riktigt bra löpform. Ja, iaf 16-17 kg. För intresserade så vägde jag 72,5 kg när jag sprang som bäst. Sen är det väl bara att inse att jag gick in i väggen runt 2006 men jag mår bra och det får väl ta den tid det behöver- Just nu känns det iaf mycket bra och det är väl det "viktigaste"! ;-)

Men sen skulle vi ju hem och Ullis ville gå hem men för sjutton! Jag tycker det är typ lika jobbigt att gå som att springa så varför inte jogga hem och vi tänkte gå när det blev för jobbigt. Och man stelnade ju till vid fikat. Men vi joggade på och stannade faktiskt inte en endaste gång på vägen hem trots att vi sprang genom den kuperade skogen. Men det får vi nog tacka en familj som var ute vid den brantaste delen av vägen hem för! :-) Och visst hade vi lite svackor på vägen hem också.

Men summa summarum. Det blev runt 13,5 km idag och det utan att stanna. Dock med paus emellan förstås. På hemvägen så gick det lite fortare men det är också lite kortare så snittfarten var nog inte högre då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se