Direktlänk till inlägg 24 juli 2010

Lämnade blod i torsdags - blev lite trött.

Av Niclas Bernhardsson - 24 juli 2010 19:43

Så var det dags för blodgivning igår och man blir fasicken mer rädd för sprutan ju äldre man blir. Det här var visst min 15:e gång och järnvärdet låg sjukt jämnt, enligt sköterskan. Hon kanske inte uttryckte sig med de orden men iaf.

Ullis låg bredvid och hävdade bestämt att vi tävlade när hon var klar på snabba 4,5 minuter. Jag blev väl klar på strax under 5 minuter och höll inte med om att det var tävling! ;-)

Fast jag har känt mig lite trött på slutet och har druckit för dåligt så jag hade heller ingen lust att pressa för hårt i den där kudden.

Det är rätt skönt att lämna blod faktiskt och är man spruträdd så kan man ju alltid titta bort när de sticker, det gör ju inte direkt ont. Det bästa är förstås att man gör en god gärning och man är förstås med och hjälper andra med det här.

Efteråt så kände jag mig dock lite småtrött men inte något märkvärdigt utan jag tror mer på att det har med den senaste tidens värmebölja att göra. Rätt skönt att det är lite svalare nu.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ullis

24 juli 2010 19:50

Jag pressade inte heller mycket på kudden...du tycker bara att d är jobbigt att förlora mot mig!
puss, puss

 
Ingen bild

Förloraren?

24 juli 2010 20:56

Nja, lite kanske men du kan ju inte bestämma att det är tävling en bit in i första set! ;-)
Puss!

 
Emelie

Emelie

24 juli 2010 21:14

SV:JA! Det var helt fel att bedömma mig sådär! Vet du äns hur mycket jag väger eller så? NEJ PRECIS! Jag är inte i närheten av anaroxi, bara fetma, helt ärligt! jag ligger kanske 20 kilo ifrån undervikt och 5 kilo ifrån fetma gränsen, så avgör själv! OCH LÄGG NER DITT JÄVLA SKITSNACK SJÄLV!

http://www.fourlegs.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Niclas_B

25 juli 2010 11:42

Vem har snackat om anorexi och hur mycket du väger? Och för att bli så upprörd tyder ju verkligen på att du är frisk? Hmmm, nope! Hoppas dina vänner är starka iaf.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se