Alla inlägg under maj 2010

Av Niclas Bernhardsson - 10 maj 2010 20:15

Rätt intensiv träning och det krävdes både styrka och teknik idag. Men några barn fick det lite småsvårt med koncentrationen så vi ledare fick ryta ifrån lite grand. Dock så här i efterhand så kanske det inte var så konstigt att de inte var helt alerta hela tiden men å andra sidan så är det inga småbarn längre. Mina egna grabbar rök ihop och det händer mycket sällan. Det var nog mitt eget fel som satte ihop dem hela tiden och de är tävlingsdjur, bägge två! Shit! Men vi har pratat igenom det och det verkar överspelat nu.

Men träningen var över hela taget mycket bra och jag hade några riktiga skott själv som strök målramen - grrrr! En hög volley gick precis utanför krysset och den hade nog varit det snyggaste jag gjort om den gått in. Dennis, i målet, skällde dock på mig då jag tog i för mycket! :-0

Bra träning men lite småstökig i slutet!

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 9 maj 2010 20:15

Så var det söndag och Ullis ville ut och springa lite. Själv hade jag tagit för mycket vin igår kväll och det satt i kan jag lova. Det blev så där så man kände att var det verkligen värt det? Nä, det var nog inte det. Men löpningen gick sådär, det strulade iofs med benhinnorna men då var det bara att köra lite fartlek. Dock så kändes det lite i huvudet när pulsen gick ned. Det var liksom i ett pulsintervall som det kändes som allra värst. På gränsen till migrän. Men det var ett, totalt sätt, helt okey pass och vi var nog ute i ca. 40 minuter iaf och vi avslutade med ett gäng intervaller i första backen. Hm, härligt svettigt!

Senare på dagen så gick vi till mitt lilla gudbarn som fyllde 7 år och han fick en skiva med Erik Grönwall, det uppskattades. Han, gudbarnet alltså, är helt sjukt musikaliskt och skulle man kunna köpa aktier i honom så har man säkrat framtiden! ;-)

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 8 maj 2010 20:53

Så var det lördagkväll och efter mysig middag med familjen så väntar förstås myskväll men med Zlatan på tv så blir det oftast lätt 2 läger i familjen. Tyvärr så är Ullis ofta själv i sitt läger men hon gillar faktiskt också Zlatan och det är väl rätt svårt att inte bli intresserad av fotboll när resten av familjen är fotbollsfreaks....

Men Zlatan är Zlatan och det är så kul att se på honom, man vet aldrig vad som skall hända. På slutet så har han varit lite småseg men man vet att det finns en växel till. Är det förresten ngn som har sett de otroliga bilderna på honom när han t.ex utför sin klackspark mot Italien. Att kalla det för turmål är ju patetiskt. Killen är ju ett monster med muskler som han samtidigt, i full kontroll, kan vända och vrida på som man inte trodde var möjligt! Och kalla honom inte för stöddig! Nä, för honom är familjen viktigast och det hedrar honom.

Hoppas nu att han får spela från start för efter lite problem på slutet så behöver han en bra match nu. Och gärna med ngt spektakulärt mål! Ah, det är ju så kul att se på honom - man vet aldrig vad som kan hända! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 8 maj 2010 20:36

Så var det lördag och Ullis vaknade imorse av att jag knaprade på lite choklad som låg framme. När jag gick och lade mig runt 1 i natt så såg jag att det fanns några rader av Marabou med Daimsmak kvar och utgick förstås ifrån att resten av familjen sparat till mig. Jag hade jobbat på lite i natt med att lägga in nya produkter i shopen och samtidigt så gick ett Ultimate Fighting-program på tv´n så jag hoppade lite emellan. Det är en sport som jag hatar mig själv för att jag gillar att titta på. Det är ngt barbariskt över det hela och kanske ligger det djupt rotat i människan men samtidigt kan man må illa över våldet. Hursomhelst så gick jag upp för att lägga mig och ser att det finns lite choklad kvar. Men efter att antagligen vaknat av Ullis väckarklocka går upp imorse och passar på att ta lite choklad så undrar Ullis vad jag tuggar på och jag förklarar läget varvid hon blir lite lätt upprörd då det var hennes bjudgodis då hon skulle jobba över på jobbet.... Hmm, det var alltså inte som jag trodde och det kändes lite sådär att bli utpekad som en skurk då nästan hela kakan var uppäten! :-)

Men jag skulle ändå till Trosa och hämta bilen så jag kunde ju köpa en ny chokladkaka och det gjorde jag förstås. Men vad skulle jag köra med för grejer till Trosa. Jag hade ju sålt av mina privata Nordic Inlines och nu hade jag hela källaren fylld med häftiga speedskates och Inlines. Fast att direkt hoppa på några värsting-speed skates är nog inte att rekommendera så jag tog fram ett par schyssta Phuzion 6, testvinnare i ett stort tyskt Inlines-magasin. Och fram med att par Nordic-stavar. Man måste ju prova det man själv säljer! :-)

Och det är ju en klar skillnad mot Nordic Skates som jag var van vid. Det blir mycket mer direkt och förstås lite lättare att ramla. Och ny snygg hjälm på huvudet också!

Hursomhelst så fick jag bra fart direkt men på de gamla bilvägarna så var det typ oljegrus och jisses vad det skakade. Jag var som sagt van vid Nordic Skates med lufthjul och där känns det knappt om vägen är lite ojämn. När det äntligen blev fin cykelväg så var det klar skillnad och vilken fart det blev. Ah, vad häftigt! Snart måste jag prova riktiga speedskates men en dag i sänder! :-)


Så är det några som vill köpa ett par skitsnygga, mycket lätt begagnade, Phuzion 6 för 250,00 kronor rabatt, strlk 43 - Se shop.enklaresport.se - så är det bara att höra av sig. Endast använda 7 km.


Väl framme i Trosa så mötte jag upp Ullis och sen tog jag bilen hem för att slänga lite sopor på återvinningsstationen.  Btw så fick Ullis förstås en ny chokladkaka! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 7 maj 2010 16:35

Ja, grabbarna tyckte det var lite orättvist men chefen skall sluta och det skall vi alla iofs men inte lika snabbt. Och han tyckte det var trevligt med att hans grupper skulle ut på en gemensam samkväm, eller vad det nu heter då man försöker sig på att verka lite belevad och bevandrad i språket... ;-)

Hursomhelst så skall det bli trevligt men det blir nog inte så länge då jag inte vet hur grabbarna kommer hem eller om det finns ngn annan skjuts. Det var ju egentligen match idag men då den ställdes in så blev det frivillig träning istället och jag sade förstås ja direkt. Helt utan koll på att vi skulle ut och äta med jobbet.

Av Niclas Bernhardsson - 6 maj 2010 20:15

Nu märks det att många av killarna har gått framåt med stormsteg. Själv så instruerade jag dem hur de skulle spela och sedan orkade jag inte själv spela som jag sagt... Tim gick perfekt i bortre hörnet samt i djupled flera gånger men tror Ni att en trött Niclas kunde få dit bollen? Nä.... Och fortfarande så är jag så skumt förkyld och har varit så i rätt många veckor nu. Näsan rinner i ett och det blir ju inte direkt bättre då man idrottar. Men jag kämpade på och det blev lite träning iaf.

Felix spelade i motsatta laget och gjorde så att jag fick fullt upp på min kant.

Kul träning men några moment satt inte som jag hade tänkt.

Av Niclas Bernhardsson - 3 maj 2010 23:10

Jag måste ju blogga lite grand om träningen också. När bloggen visst skall komma ut på jobbet så är det bäst att man sköter sig... ;-)

Ullis och jag velade lite om vi skulle gå ned på spa och/eller träna på gymmet eller helt enkelt gå en morgonpromenad för solen visade sig från sin bästa sida, så här i början på maj. Och apropå maj så kommer jag nu ihåg att en jobbarkompis och jag slog vad om att ifall det låg snö kvar runt företaget så skulle jag ge honom 10 kronor och vice versa. Och slå vad om pengar är visst förbjudet men jag tror nog att det här kan ses genom fingrarna. Hursomhelst så har jag 10 kronor att inhämta och det påminner mig förresten om att jag är skyldig någon lite .... För en macka eller vad det nu var... Hmm, nu kommer väl alla fram och säger att det var de som lånade ut pengar! ;-) Fast jag har rätt bra koll, nu skall jag bara komma ihåg att ta med lite slantar imorgon. Men tillbaka till Haga-parken nu! Vi tänkte gå en liten promenad med lite korta inslag av jogging, för det får man ju inte missa. Jag kan redan nu gå händelserna i förväg och tala om att det blev minimalt med gång och massor utav jogging. Vi stannade endast för att fotogragera lite grand så förhoppningsvis så kommer det ut lite bilder här snart. Det blev närmare 40 minuter iaf. Inte helt fel och det fungerade hyfsat att springa men det ser inte alltför ljust ut inför t.ex Trosa Stadslopp. Nu får jag börja ta tag i det!

Efter det så checkade vi ut och åkte in mot stan där vi fikade lite grand. Äntligen hemma så hann vi knappt komma in förrän Ullis ville tillbaka upp till Södertälje för att köpa en matta till altanen, vår gamla börjar bli lite sliten... Hmm...

Av Niclas Bernhardsson - 1 maj 2010 09:15

Så vaknade man då upp i den sköna dubbelsängen och det dröjde förstås inte alltför länge innan vi kom ut på en morgonjogg. Nu blev det premiär för de nya Jako-skorna som jag skall provspringa och för att gå händelserna i förväg så verkar de fungera hur bra som helst. Sitter som gjutna på fötterna och det är inte deras fel att ägaren inte är i form. Hursomhelst så börjar vi att springa och vi springer runt en provisorisk väg runt slottet då de håller på att bygga för fullt. Rätt stenigt och ojämnt och det stumnar lite i benen och det är rätt typiskt för mig på morgonen, jag måste bli varm förstå. Så jag springer lite intervallikt och går lite då Ullis kommer ikapp. Vi springer lite som vi känner i parken och mot slutet så börjar jag att kunna springa hela tiden men det blir lite på gränsen i uppförsbackarna. Nu hemma på hotellet blev det en skön dusch och nu skall vi ner och käka hotellfrukost fast med måtta då jag inte var nöjd med vad spegeln talade om för mig... Nya tag! :-)

Mycket spännande möte i eftermiddag!

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se