Alla inlägg under maj 2010

Av Niclas Bernhardsson - 21 maj 2010 20:30

Så var det fredag och Felix och George skulle köra lite med Trosas 97:or och Chaiwat hängde på. Jag plockade med mig datorn för att kunna jobba samtidigt men glömmer förstås modemet. Men jag passar på att åka ned och handla en kall latte och även en Pucko till Liselotte som också hängde på. När jag sitter och tittar på så undrar tränaren om jag kunde hoppa in som målvakt och det kunde jag ju. Men det var varmt och kvavt så i mina vanliga kläder blev jag lite småsvettig och utan handskar gjorde det lite ont när de tryckte på! :-0

Men kul ändå, det är inte ofta som det är trist med fotboll.

Däremot så gick nog inte träningen så bra för grabbarna. Det kan nog vara lite knäckande att nästan uteslutande göra svåra övningar som inte alltför ofta gick hem. Men jag kan ha fel, jag har det ibland! ;-)

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 20 maj 2010 23:46

Så var det träning idag igen och nu skulle få några från vårat samarbetslag och det var ju bara roligt. Vi köre lite övningar och jag var med så mycket som möjligt. Undrar vad de andra föräldrarna tyckte när jag själv är med och kör. Jag kan ju avslöja att det är mestadels av egoistiska skäl då jag samtidigt vill träna och sen tror jag ju att det är bra att få en bra känsla för spelet. Det tror jag man kan tappa om man bara sitter vid sidan av.

Hursomhelst så var det själva matchspelet på slutet som höll på att ta knäcken av mig. Men det var sjukt roligt men Tim och Felix blev lite besvikna då några i deras lag brast lite. Eller egentligen bara 1 men jag tror ändå att han försöker så gott han och det är ju det viktigaste. När jag hade skottläge så sköt jag typ 5 meter över målet (om det räcker) och sen när jag skulle slå en crossboll så missade jag också med typ 10 minuter. Men kul var det!

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 19 maj 2010 23:40

Som ideell ledare så får man räkna med att ställa upp ibland men idag fick det vara nog. Jag tyckte att det var alldeles för många och konstiga åtaganden och känslan jag fick vara att det liksom inte var frågan om man ville utan att man skulle. Så jag reagerade och det med besked. Ett häftigt mail resulterade i en halvtimmes telefonsamtal då jag fick förklara lite mer vad jag menade och det var nog nyttigt att få prata av mig men jag behåller ändå min ståndpunkt. Ngn måtta får det vara och vi får väl se vart det slutar. Jag tänker iaf se till att inte barnen drabbas men jag har iaf satt ned foten rejält.

Av Niclas Bernhardsson - 18 maj 2010 22:49

En kund från Mariefred ville köpa Nordic Trainer och eftersom det skulle vara en present så fick det inte dra ut på tiden och han hade svårt att komma ifrån. Det slutade med att jag kom på att jag kanske kunde kombinera lite nytta med nöje om jag själv åkte och lämnade produkterna då jag samtidigt kunde besöka farmor och faster. Tyvärr så var farmor lite väl trött efter en lång dag inne i Strängnäs men faster och hennes sambo dukade gärna fram lite fika, sade de. Kunden var riktigt trevlig och det var skönt att få sträcka på benen innan man fortsatte in i Mariefred. Där var det supertrevligt med fika och lite roliga samtal. Vi kom in på lite gåtor och rebusar och då vet ju Ni som känner mig att jag kan vara svår att få stopp på.... :-0 He he he...

Av Niclas Bernhardsson - 17 maj 2010 22:45

Så var det fotbollsträning igen och nu blev det lite småstökigt då några personer levde om så vi fick ta ett allvarligt snack. Det är lite trist men till träningen då. Jag körde lite mer avslappnat idag och var själv med på många övningar och förstås till sist 2-mål där jag kände att det var lite övervikt åt det ena laget så jag bytte 2 spelare där jag själv ingick i "bytesaffären"! :-) Det, i kombinationen att jag som tränare vill coacha bägge lagen, hela tiden blanade ihop vilket lag jag själv var med i. Skulle tro att det skapade lite förvirring när jag passade bort mig stup i ett. Hursomhelst så fick jag springa desto mer för att rädda mina misstag så träning fick jag iaf...

Av Niclas Bernhardsson - 16 maj 2010 22:15

Så var det match mot Björkvik som själv räknade sig som ett mellanlag i serien. Vi räknade med ganska bra motstånd och det var rätt jämnt men med ett visst övertag för oss. Sen efter ett tag så lyckades vi spräcka nollan då Tim kom på en djupledslöpning och tunnlade målvakten. Och bakåt kändes det hyfsat lugnt då vår målis var på tårna rejält. Sen stod det och vägde men vi var ganska grymma och sedan så lyckades en grym notorisk målskytt i vårat lag utöka till 2-0. Sen pausvila och med relativt få avbytare på en tung plan så började orken tryta alltmer. Men sen så kommer Tim igen på en fin djupledslöping och verkligen dunkar upp den i nättaket/krysset. Typ Zlatan mot Bulgarien. Sen så chipplobbar Felix över målvakten som var lite långt ut. Riktigt, riktigt snyggt! Wow! Rejält stolt över mina egna killar men även över alla andra i laget som verkligen kämpade rejält! Det här lovar gott och det var verkligen på tiden att vi inkasserar en skön vinst. Och vilket skönt kvitto att vi verkligen duger till! :-) Tyvärr så är min röst inte vad den borde nu... Resultatet blev iaf 4-1 till oss då vi tappade lite fokus på slutet.

Av Niclas Bernhardsson - 15 maj 2010 19:36

Så har man då långhelg och det har både blivit en hel del jobb med enklaresport men även förstås här hemma i huset och på tomten. När Ullis väl sätter fart så finns det inget stopp - hon dammsuger, röjer, skurar och fixar på tomten m.m m.m Själv så har jag varit lite fräck och suttit en hel del med datorn men förstås jobbat med mitt egna företag. Måste ju säga att jag är spänd av förväntan att prova helt på egen hand att driva ett företag. Nu har man ju blivit bortskämd med en fast och trygg tjänst men inget är ju som förut. Det verkar inte finnas några säkra jobb längre, vem vet vad som händer om t.ex 5 år? Hursomhelst så kommer jag inom överskådlig tid jobba på heltid med enklaresport och det ser jag fram emot.

Jag verkar kunna ro hem en riktigt fin order snart och då blir det banne mig champagne! :-)

Men tillbaka till huset och tomtarbetet. Vi, dvs Ullis och jag, klippte gräset, tog upp lite ogräs och fixade och donade med det mesta. Det är fortfarande lite grejer kvar men vi kanske hinner med det imorgon innan fotbollsmatchen.

Av Niclas Bernhardsson - 14 maj 2010 10:59

Så var det torsdag och i måndags så var det ngn som frågade om vi verkligen skulle träna på torsdag med helgen och allt. -Ja, varför inte, svarade jag. Men när det väl var dags och efter mycket jobb så var det lite värre att samla ihop killarna. Tim hade dessutom varit i Trosa och kommit hem och somnat på sängen. Men han kom upp och vi drog iväg. Rätt mycket folk på plats så det var bara att köra på. Blandade övningar och mot slutet så körde vi lite 2-mål och då var jag själv med. Det gick förbaskat bra och vi sökte positioner och försökte göra oss spelbara - Me like!

Och rent träningsmässigt för mig så blev det ett kanonpass och jag var riktigt trött!

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se