Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Tim hade premiär mellan stolparna - pappa var hemma och var nervös! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 29 maj 2010 21:45

Och så var det dags för premiär för Tim som målvakt i seriespel och med hans dåliga syn så var jag lite nervös. Visst hade han stått lite på skoj i det lokala "SN-bollen" men det är ju lite annan sak. Och så hade jag ju sagt att han var "grym i målet" till lagets tränare, se tidigare inlägg, så det är klart att jag var lite nervös.

Men jag fick meddelande under halvtid att det stod 0-3 och eftersom det var bortamatch så betydde det att Tim fortfarande höll nollan! :-0 Pust, det var rätt skönt att höra och det borde ju betyda att han iaf gör en godkänd insats men matchen var ju inte klar än. Sen ringer jag upp och då är matchen igång igen och just då räddar Tim precis ett skott så det lovar ju gott.

Matchen slutar hela 0-7 och Tim hade gjort en klart godkänd insats med kanske någon tveksam insats men med tanke på att han egentligen aldrig stått så var det ju härligt och de ville visst att han skulle stå flera gånger. Kul! Och skönt för pappa som gått och blivit lite orolig att jag kanske överskattat honom! ;-) Men han är stenhård och har mer muskler på exempelvis sina vader än jag hade efter 7 år som bodybuilder - livet är lite orättvis ibland... ;-)

Stolt är jag iaf och nu får Tim köra igen imorgon och Felix vila då han varit förkyld. Men på torsdag så är det omvända roller.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se