Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Anna åkte ut - hade det lite på känn!

Av Niclas Bernhardsson - 28 maj 2010 00:04

Så var det dags för Anna att tävla men det var ju ett helt klart starkt startfält hon fick möta. Men skall man vinna allting så måste man ändå besegra alla och Anna stack inte riktigt ut. Och visst var Danmark bättre än Sverige?

Men jag gillar verkligen Anna. Hon har en så cool röst så man vill lyssna hur mycket som helst på henne. När jag åker bil så trycker jag alltid fram låt nr. 13 på Melodifestivalskivan och den räcker nästan ända fram till jobbet.

Men inte räckte det inte. Men är det inte konstigt att det kryllar av svenska låtskrivare i andra länders bidrag? Det känns ju inte riktigt rätt men kanske ger det en vink av att det är typ stört omöjligt för Sverige att vinna i den stora Schlagerfinalen?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rebecca

28 maj 2010 00:19

Jag håller inte riktigt med där... Anna stack ut på alla möjliga sätt, hon var så äkta och allt var så ärligt, jämfört med Azerbajdzjan (hur pinsam får man vara egentligen?).

Och visst är Danmarks (svenska...) låt bra, men artisterna är ju så otroligt isiga och diviga! Jag hade hoppats på ett äkta år... så nu lägger jag alla mina pengar på att Tyskland ska vinna! :)

 
Ingen bild

Niclas_B

28 maj 2010 21:29

Jag tyckte hon darrade lite för mycket och missade lite men visst är det fint. Dock kanske lite slätstruket och så kom det en kanske ännu bättre ballad i numret efter. Tufft var ordet...
Men jag tycker ändå att hon är jättebra! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se