Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Blev överraskad av värsta skyfallet under SN-bollen!

Av Niclas Bernhardsson - 27 maj 2010 22:58

Så var det söndag och fotboll för hela slanten då först Felix klass var med i den, numera väldigt populära, SN-bollen. Igår så spelade lågstadiet och de hade strålande solsken hela dagen. Idag så såg det lite värre ut. Sedan så var jag tvungen att dra iväg för att coacha vårat riktiga lag som både Tim och Felix är med i.

Men tillbaka till SN-bollen. Vi mötte upp lite folk utanför OKQ8 och åkte tillsammans mot Nyköping. Väl på plats så drar jag upp lite riktlinjer och det är 3 killar och resten tjejer men väldigt duktiga iofs. Och ganska snabbt så inser jag att 2 tjejer är superduktiga som backar så jag får tänka om lite snabbt och framåt så går det ganska bra för Felix men vid ett bra läge så är han lite för nonchalant och skjuter mitt på målvakten. Trots en bra match så blir det 0-0. I nästa match så spelar de ännu bättre och vi vinner med 2-0 för att sedan göra oss klara för nästa match. Då skulle jag bli tvungen att sticka mitt under matchen för att hinna till vår seriematch mot Värmbol. Efter ca. 5 minuter så hör jag att barn och vuxna börjar skrika och det är typ massor som skriker så man undrar ju vad som händer. Sen börjar det regna och det ganska hårt, på gränsen till hagel. Och bara några sekunder senare så blåser det något fruktansvärt och målen börjar åka omkull och kommer glidandes över planerna! Ja, det var en rätt märklig syn men tänk om någon blivit träffad i huvudet av ett mål som kommer farandes över sig. Hursomhelst så blir jag på några minuter helt dyngsur och skall åka tillbaka till Vagnhärad.... När jag sticker så ligger Felix lag under med 1-0 och det slutade med 2-0 tyvärr.

I sista matchen så spelade de lika mot ett ganska fult spelande lag och när Felix hade gjort mål så fick han ett slag när han gick förbi en motståndare! Hmm, tur att jag inte var där kanske! :-)

I vår seriematch så gick det väldigt bra och det var en del anpassning till att det blåste bara. Tim drog några långbollar som överraskade motståndarna men även våra killar blev visst överraskade.

Det slutade med 1-0 till oss men det kändes aldrig säkert på något sätt.

Mitt matchreferat finns här: http://www.laget.se/public_lag/public_popup.asp?name=TVP97GREEN&id=15664&p1=referat&item=1603847

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se