Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Dop och fotboll samt Champions League-final!

Av Niclas Bernhardsson - 23 maj 2010 19:55

Lördag morgon och Felix känns lite varm i pannan och har väldigt svårt att komma  upp. Och idag så skulle han spela match med Trosas 97:or. Hmm, han säger att han är okey men det är lite tveksamt. Men det är rätt bråttom och vi får lita på att det bara är morgonen som gör att han är lite småseg och varm.

Ullis och jag skulle iväg på dop och jag passar på att göra rent bilen och sen när Chaiwat kommer, som också skall med, så känner jag att det nog är dags att dra iväg. Ullis och jag drar iväg lite innan och efter en stund så skulle Felix och Chaiwat hämtas upp. Dopet var rätt avslappnat och prästen lite smårolig faktiskt. Själv så är jag inte längre med i svenska kyrkan men respekterar förstås de som tror på Gud och det är väl värt att bevara, kan jag tycka. Dock så tycker jag att man bör tro på Gud om man skall vara med.

Hursomhelst så var lilla Gabriel sjukt söt och det var trevligt efteråt när vi åkte hem till min bror och hans familj efter och käkade lite gott.

För Felix så hade det gått lite sådär och de hade visst fått storstryk. Trist men så är det ibland.

På kvällen så blev det förstås Champions League-final mellan Bayern Munchen (tyskt u) och Inter. Självklart så hoppades jag att Inter skulle förlora bara för att Zlatan inte längre är kvar där och man kan förstås inte dra för stora paralleller där eftersom de fick många fina spelare i bytet sas. Men lite svider det nog men Zlatan kommer igen, han har mycket kvar att ge. Men grattis till alla Inter-anhängare, tacka Er Diego Milito! Shit, han var grym men vad gjorde backlinjen?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se