Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Dop och fotboll samt Champions League-final!

Av Niclas Bernhardsson - 23 maj 2010 19:55

Lördag morgon och Felix känns lite varm i pannan och har väldigt svårt att komma  upp. Och idag så skulle han spela match med Trosas 97:or. Hmm, han säger att han är okey men det är lite tveksamt. Men det är rätt bråttom och vi får lita på att det bara är morgonen som gör att han är lite småseg och varm.

Ullis och jag skulle iväg på dop och jag passar på att göra rent bilen och sen när Chaiwat kommer, som också skall med, så känner jag att det nog är dags att dra iväg. Ullis och jag drar iväg lite innan och efter en stund så skulle Felix och Chaiwat hämtas upp. Dopet var rätt avslappnat och prästen lite smårolig faktiskt. Själv så är jag inte längre med i svenska kyrkan men respekterar förstås de som tror på Gud och det är väl värt att bevara, kan jag tycka. Dock så tycker jag att man bör tro på Gud om man skall vara med.

Hursomhelst så var lilla Gabriel sjukt söt och det var trevligt efteråt när vi åkte hem till min bror och hans familj efter och käkade lite gott.

För Felix så hade det gått lite sådär och de hade visst fått storstryk. Trist men så är det ibland.

På kvällen så blev det förstås Champions League-final mellan Bayern Munchen (tyskt u) och Inter. Självklart så hoppades jag att Inter skulle förlora bara för att Zlatan inte längre är kvar där och man kan förstås inte dra för stora paralleller där eftersom de fick många fina spelare i bytet sas. Men lite svider det nog men Zlatan kommer igen, han har mycket kvar att ge. Men grattis till alla Inter-anhängare, tacka Er Diego Milito! Shit, han var grym men vad gjorde backlinjen?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se