Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Bra träningsdag blandat med mycket fika! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 14 februari 2010 22:21

Ullis och jag drog på oss skidkläderna och satte oss i bilen och drog till "Trollet"! Där tog vi lite frukost och beställde sedan 4 stycken bakelser som vi kunde ha och fira Alla hjärtans dag på hemma. Samtidigt skulle även svärfar och Ullis lillesyrra med och åka så vi möttes upp vid Häradsvallen. Där plockade jag ut mina nysicklade skejtskidor och vi åkte iväg. Det började direkt med en ganska grym backe och att staka sig uppför den gjorde att jag väl kände direkt att det skulle vara omöjligt att staka sig igenom hela Vasaloppet utan fästvalla på skidorna. Svärfar kände sig lite het men jag drog iväg själv och sen märkte jag inte av honom på ett bra tag. Det var först när jag hade vänt och börjat åka tillbaka som jag möter honom och sedan Ullis som hade väntat lite på "Millan". När jag kommer tillbaka, det är lite småtrixigt i skogen och med ett enkelspår så gäller det att vara alert om man möter någon.

Sen får jag för mig att åka ut på gärdet men det är ett stor misstag för stavfästet är lika med noll. Stavarna bara åker igenom och då blir det lite småjobbigt att bara staka. Spåren är också riktigt mjuka. Sen börjar jag frysa ordentligt om tårna eftersom jag inte använder benen så när jag kommer tillbaka till klubbstugan så närmast springer jag in och tar av mig skorna.

Sen efter en kort stund så kommer Millan och hon hade struntat i att åka ut på gärdet men det hade förstås inte Ullis och svärfar gjort som dessutom tagit en tur på andra gärdet men det hade visst varit ännu värre.

Efter det så blev det lite fika i klubbstugan och sen blev det lite bråttom då jag skulle träna fotbollskillarna däribland Tim och Felix.

Fotbollsträningen var helt okey med lite olika övningar och sedan lite spel på slutet där jag själv alltid är med. Kul men det var väl inte min bästa insats.

Sen gick jag hem och började måla lite i gillestugan igen men det dröjde inte länge förrän jag ville ut och åka skidor igen. Innan hade vi dessutom fikat igenom med familjen och vi tog de där bakelserna men de var nästan för mycket. Det var så det vände sig i magen.

Men fort iväg och klockan hade börjat ticka på så när vi äntligen kom iväg så var klockan redan 17:00 och det hade redan börjat skymma. I början så kändes det rätt bra men Ullis tryckte på rätt fint så när jag kom ikapp henne, hon startade lite innan, så valde jag att lägga mig bakom ett tag. Dock så valde jag att köra på efter ett tag och det gick rätt fort till Trosa. Där vänder jag och när jag möter Ullis så vill hon åka och lämna västen så jag vänder tillbaka igen med henne.

Nu börjar dock krafterna tryta så det märks att man inte fått ngt vettigt i magen på länge. Sen blir det mörkare och mörkare rätt snabbt så jag får verkligen åka tillsammans med Ullis som har pannlampa.

Väl tillbaka så ringer vi till den grekiska kolgrillen och beställer lite hämtmat. Skönt att slippa göra mat när det varit mycket träning.

Nu ser vi vidare på Zlatan och resten av Barcelona som får kämpa lite för att få med sig en pinne!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se