Alla inlägg under december 2009

Av Niclas Bernhardsson - 6 december 2009 14:45

Deportivo bjöd på oväntat bra motstånd men med Messi och Zlatan på plan så blev det lite för tufft. Messi var riktigt bra igår och Zlatan lite sämre men man kan aldrig räkna bort den långe! 2 mål av Messi och 1 av Zlatan!

I övrigt så hoppas jag att divan Ronaldo får några matchers avstängning för sitt fula tilltag då han, i ren aggresion, sparkar ned en motståndare!

Av Niclas Bernhardsson - 4 december 2009 22:38

Ha ha, vad är det här? Erik får duellera fastän han är sjukt mycket bättre än de andra. Kanske är han helt enkelt för bra så man "glömmer" att rösta på honom. Fast det här med röstningssystemet är ju så konstigt. Vem orkar rösta egentligen? Borde de inte lägga in ngt röstningssystem där alla får rösta genom att trycka på en knapp på fjärrkontrollen typ? Jag kan gärna lägga in några hundra kronor/år bara jag slipper ringa och rösta och betala några kronor/gång. Vore säkert mer rättvist.


Men hursomhelst så var det rent magiskt när Erik gjorde slarvsylta av Iron Maidens "Runt to the Hills"! Wow! Tror f-n att alla stod upp i Scandinavium.

Av Niclas Bernhardsson - 3 december 2009 18:46

Precis hemkommen från innebandyn så ser jag på aftonbladet.se att Barca spelar men med Zlatan på bänken. Jag hinner dock knappt komma in i sovrummet då jag ser att Zlatan bytts in och jag slänger mig in i duschen och får sedan se de sista knappa 20 minuterna. Och nu märks det inte av ngn schism mellan Zlatan och Messi. Man väntar liksom bara på att Zlatan skall sätta dit den och visst kommer det. Med en perfekt framspelning från Messi så chippar Zlatan retsamt in den över målvakten och efter det så är matchen slut! Wow!

Av Niclas Bernhardsson - 2 december 2009 22:56

Eftersom jag var riktigt trött idag så var jag inte så himla sugen på att spela ikväll och jag bytte dessutom däck på bilen en halvtimme innan. Kallt var det- burr!

Men väl på plats så kommer jag i ett lag som på pappret känns lite starkare och det börjar rätt bra med ett iofs jämnt spel men där jag lyckas med några grejer. Men sen så händer det inte så mycket mer. De får mål på lite mer av sina skott och jag slår dessutom några riktigt dåliga pass som är lätta att bryta. Men jag känner mig inte alls lika trött som de andra och skulle lätt kunna spela utan att byta. Vet inte om det beror på att jag har fått lite bättre kondition i kombination med att vi inte hade någon fotbollsträning idag. Lite toppning sas.

Men första matchen är på väg att rinna oss ur händerna och när jag tror att vi förlorat matchen så slänger jag klubban i marken varvid den studsar upp lite olyckligt och nästan träffar en annan kille som förstås blir irriterad. Men så farligt var det inte, den kom väl  nästan upp i huvudhöjd men det är ju inte så mycket kraft kvar då. Man skall självklart inte slänga klubban men det var nog mer av frustration att det gick så dåligt för mig. Sen kör vi en match till och den är precis lika jämn förutom att vårat lag lyckas vinna den.

Efter träningen så fortsatte jag och "Slangen" att köra lite egen styrketräning bland redskapen. Det blev lite push-ups, armhävningar, crunches, utfallssteg och lite ryggdrag.

Men nu får jag dessutom skämmas för att jag slängde klubban, kanske dags för ett uppehåll? :-0

Av Niclas Bernhardsson - 2 december 2009 22:52

Ah, fick ställa in dagens träning!

Aj, inte bra! Alldeles för många faktorer gjorde att jag ställde inte dagens träning. På ngt sätt så blandade jag ihop vilken dag det var och eftersom det bara var egna barnen och en kompis, som dessutom också var med i fredags, hemma och de inte var sugna att spela i kylan, ställde jag in. Vi hade dessutom ingen bil med vinterdäck på och för lite tid för att hinna.

Riktigt trist att ställa in då det dessutom kom lite mer folk till Vallen idag. Det är bara att be om ursäkt!

Av Niclas Bernhardsson - 1 december 2009 21:02

Har just nu lite för mycket ideér och det maler och maler på. Så när man skall sova så går det liksom inte. Man vänder och vrider sig men är ändå klarvaken.

Och ena katten blir självklart superkelsjuk och det gör inte saken värre. Hon spann så det surrade i hela sovrummet. Och så trycker hon ut klorna lite grand och det känns ju förstås inte så himla skönt! :-0

Men till slut så somnar jag iaf men vaknar förstås upp när Ullis skall gå till jobbet och kan då inte somna om. Iaf inte till en början men jag fick nog en 20 minuter till slut iaf innan det var dags. Men roligare saker har man ju läst om på en blogg så det kanske inte är så intressant! ;-)

Sen drog jag hem en halvtimme innan för att hinna få iväg lite produkter. Som vanligt så är det stressigt och maten får komma i andrahand men barnen fixade iordning lite omelett och sedan kom förstås Ullis också hem.

I övrigt så har jag fortsatt att kolla lite på nätet om Zlatan förstås och även om mitt lilla "hemliga projekt". Vore kul om det blev ngt.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards