Alla inlägg under november 2009

Av Niclas Bernhardsson - 5 november 2009 23:19

Ah, ibland är det bara skönt att ta sig en tupplur! Blev så jäkla trött på slutet av dagen, på jobbet. Så väl hemma så beställer vi mat från pizzerian och käkar hemma. Sen så drog sängen rätt kraftigt och jag toksomnade. Skrattade lite åt ett Tv-program som Felix låg och tittade på. Det där Hotel Tipton eller vad det nu heter. Det är en rik flicka vars pappa som äger hela hotellet och sen ett tvillingpar m.m Men jag somnade rätt fort och var sen rejält svårväckt. Ullis fick slita hårt! :-) Hoppas att jag kan somna ikväll nu! :-0

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 4 november 2009 23:41

Visst spelar Barcelona bra men 2 gånger på raken så har de blivit utmanövrerade av ett ryskt förhållandevis okänt lag. Rubin Khazan (stavas det så?) var iofs sjukt effektiva den första matchen men de var inte helt ofarliga på sina få chanser idag heller. Eftersom jag hade fullt sjå med att hitta en vettig live-streaming, för att kunna se matchen, så missade jag Zlatans första chans. Men vad svårt de hade att få vettiga inlägg till Zlatan! 80-90 % av inläggen var ju för låga! Och varför skjuter inte Iniesta lite snabbare innan målvakten hinner täcka av?

Chockades de av kylan, kanske?

0-0 blev det idag iaf. Zlatan gjorde inte en av sina bättre matcher direkt.

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 4 november 2009 23:23

Så var det dags för innebandy igen och förra gången var det ju inställt så nu var man riktigt taggad. Fast mer och mer tecken på att jag började bli sjuk hade kommit. Dels så har jag varit riktigt trött och igår kväll så låg jag och tittade på America Got Talent när jag plötsligt inte kunde se skarpt längre. Ni vet, det flimrar så där framför ögonen och jag försökte dra ned på ljuset för att spara ögonen lite för inte kunde jag bara stänga av Tv´n och sova inte.... Nädå! Det är rätt kul det där och speciellt när en riktig sopa tror att den är superduktig! :-) Vidare så fick jag lite ont i huvudet några gånger idag men jag ville iaf prova. Väl på plats så kändes det väl hyfsat och det blev inte värre när jag tog i.

Och hur gick det då? Det blev väl lite ojämna lag men motståndarna, som borde ha krossat oss, var inte riktigt samspelta och vi hade även en avbytare till skillnad mot dem. Det gjorde att vi kunde springa lite mer. Vi låg under i första matchen men kom ikapp och hade faktiskt en rätt schysst ledning. Men inte f-n lyckades vi trycka dit den sista bollen och jag blir helt vansinnig när jag släpper in ett billigt mål så att de vinner. Just runt målburen så blir jag lite desorienterad och kan göra några tavlor. Och nej! Jag står inte i mål. Vi har inte stora mål och följdaktligen så kör man så att säga med flygande målvakt. Men just då, vid 9-9, så var det jag som täckte målet när en backade in och sedan fick in bollen. Och den som kan regelboken kanske reagerar på att man kan backa in och således flytta en motståndare. Vi kör med lite flytande regler och solklara fall blåser vi förstås av för som handstoppning och hoppande nickar m.m

I andra matchen så var det några, i mitt lag, som började tappa stinget så då förlorade vi stort. Så när vi skulle köra en tredje och sista så tyckte jag att vi kunde byta lag så vi lottade om. Det kändes även då som om det skulle bli lite svårt för mitt lag men vi spelade helt prickfritt i början och ledde nog med 5-1 efter en kort stund. Tror f-n vi lyckades med allt i början och jag trixade som aldrig förr. Därför var det lite trist att vi släppte upp dem men vi hade ändå en rätt schysst ledning. Hursomhelst så kommer de ikapp och det står 9-9 när jag lyckas med några dragningar och drar upp bollen i ...ribban! Nej! Och tror Ni inte att de i anfallet efter går och gör mål! :-0

Men det var en kul match men jag chockade mig själv och de andra med min tävlingsinstinkt. Fast på det hela så tror jag att det handlar om att jag vågar lite lite mer på mig själv då det gäller innebandy. Tycker aldrig att jag varit bra på det men jag lyckas ju faktikst rätt ofta stänka dit den eller lägga schyssta passningar. Men är man stor i käften så får man tillbaka. Som idag! 0-3 i matcher! På de två tidigare gångerna så hade jag 6-0 i matcher. Och när jag gör misstag så är det ofta alldeles för enkla misstag som hade fått en riktig innebandycoach att riva sitt hår! :-) Men på våran nivå så finns det ingen som ställer några högre krav! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 4 november 2009 23:18

Wow, vad kul! Fast den första kylan är alltid lite jobbig förstås och jag har fortfarande en hel del Powerslide i lager. När snön och kylan kommer så brukar det bli sämre med beställningar på just Nordic Powerslide. Det borde ju vara tvärtom faktiskt då de är utmärkta att åka med vid sämre förhållanden.

Hursomhelst så föll det en hel del snöflingor idag men det måste ju vara kallt ett tag innan snön kommer för att skapa lite förutsättningar för en fin vinter.

I övrigt så hade jag visst, i ett svagt ögonblick igår, lovat att förnedra Magnus i kortspel idag. Asch, fråga inte hur det gick... ;-) Det är konstigt! Fastän det bara är kortspel så vill jag verkligen vinna. Det spelar visst ingen roll vad det är. Det märktes på innebandyn som jag spelade ikväll...

Av Niclas Bernhardsson - 3 november 2009 19:44

Efter torsdagens löpning, i Trosa, så insjuknade Felix och har haft hög feber sedan dess. Men på morgnarna så verkar han bättre för att sedan bli varmare mot kvällen. Trist och vi har förstås varit till Vårdcentralen men då var det just en sådan period då han verkade lite bättre igen. Själv var jag ju på jobbet så det var Ullis som var hemma. Jobbet ja! Det var attans vad segt det är. Vet inte vad det är men jag tycker att jag får tillräckligt med sömn men jag är ju så jäkla trött! Visserligen så har det varit rätt mycket jobb med det egna företaget också samt lite möten och så men ändå!

Så idag så har jag bara svarat på mail och fixat lite i själva gränssnittet i shopen. Såg att det var lite fel med frakter och sånt. Det är man ju tvungen att rätta till.

Och så borde jag fixa till några nya adaptrar så jag får ut mina Powerslide. Det är nog på tiden.

Nä, orkar inte skriva mer. Vi hörs! :-)

Jo, just det! Bara jag blir lite piggare så skall jag dra igång en ganska tung träningsperiod nu. Skall jag åka Öppet Spår nu i vinter så gäller det att komma igång. Och nya skidor behöver jag skaffa.... Och nya pjäxor.... Och nya skidkläder... Hmm....

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se