Alla inlägg under oktober 2009

Av Niclas Bernhardsson - 21 oktober 2009 23:17

Nä, jag var inte på gång att dö eller ngt men jag var så slut - så jäkla slut! Efter att ha varit småseg i två dagar i sträck så var det då innebandy idag och jag fick slita mig från datorn och lite jobbmail för att hinna byta om. Väl framme så känner jag att jag inte alls för igång känslan och när vi lottar lag så känns det som om det blir jäkligt tufft! Men inte för tufft, det borde bli jämnt. Jag kom i lag med "Tränings-Tommie", "Stor-Jonte" och "Tiduret". Ryggen krånglade rätt fort och det var småsegt och vi höll på att förlora första matchen när samtliga höjde sig lite och "Slangen" var inte riktigt i slag idag.

Hursomhelst så blev det bättre och bättre fart på mig och jag lyckades trixa in bollen rätt ofta men tyckte väl inte i övrigt att jag var så bra, då gick det nog bättre förra gången. Men jag måste bli mera ödmjuk! Nu körde vi samma lag hela tiden och vi lyckades vinna varje match, tror det var 3 stycken. Och förra gången så var jag med i det vinnande laget hela tiden men varför skall jag "skryta" om det? Bland det värsta som finns är ju skrytmånsar så nu får jag skärpa mig! Men det är kul att vinna! ;-)

Efter sista matchen så var jag så jävla slut så när jag slappnade av så snurrade allt och jag fick lägga mig ned ett tag...

I övrigt så har jag så många stora märken av alla slagskott och ett skott gick precis på ögonbrynet. På kanten liksom så en enda centimeter ned så hade man leget och kvidit! :-)

Fast fråga mig inte hur det gick att "förnedra" Magnus i kortspel på jobbet idag bara... :-0 Inte så värst bra... ;-)


Av Niclas Bernhardsson - 20 oktober 2009 21:26

Idag var det segt värre! Backträningen från igår satt säkert i. Det märks också att jag är lite trött då jag blir så larvig och lite småbarnslig! Men visst kan jag locka fram några skratt med mina fånerier! :-)

Runt 2 idag, då jag var på jobbet, så började det kännas riktigt segt och redan då började jag att fåna mig lite. Och inte blev det bättre när jag kom hem!

Hursomhelst så svarade jag på lite mail och sen när Ullis kom hem från spinningen så fikade vi lite. Det var trevligt!

Reggade mig förresten på Funbeat idag också. Kanske kan vara roligt. Puls.se har ju nästan sjävdött. Jisses! Jag som nästan ville köpa den sajten men så blev det inte och jag kan förstås inte gå in närmare på det. Vi får väl se hur det blir i framtiden.

Nä, nu kryper jag nog ned till kojs!

Måste ju vara pigg imorgon när jag skall förnedra Magnus i kortspel! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 19 oktober 2009 22:04

Så var det löpträning igen och det var killar med lite olika förutsättningar så då passar det bra att köra lite backträning eftersom man är på samma ställe och var och en kan köra i sin egen takt. Idag så skällde jag ut Chaiwat lite så att han skulle försöka ha en jämnare fart på alla intervaller. Många fick håll då de precis ätit och jag kände mig lite småstinn efter en riktig brakmiddag! Men jag klarade mig iaf från håll och eftersom jag inte visste hur mycket de simulerade så försökte jag peppa dem lite iaf. Och vad de sprang! Efter uppjoggen och lite löpteknik så kom vi fram till själva backen och jag bestämde mig för att även denna gång köra så gott som hela backen igen. När jag var i mitt livs form så körde jag väl runt 1.12 - 1.13 men då var det ca. 10-15 meter längre så lägg på några sekunder då. Men nu! Felix, i täten, låg på ca. 1.03, 1.05, 1.06, 1.07 och sista på runt 57 sekunder!! Fy bubban! Jag tappade hela tiden och på min sista så kom jag väl runt 6-8 sekunder efter och var tokslut! Den sista intervallen hoppade jag över!

Sen joggade vi ned igen och jag får väl uppskatta passet till ca. 40 minuter. Grymt av Felix som verkar ha lite krut i löparskorna.

Av Niclas Bernhardsson - 19 oktober 2009 21:55

Tog lite rödvin igår och eftersom det inte var skruvkork och inte heller Ullis ville ha ngt så blev det en hel flaska. Inte bra på en söndag men jag var ju ledig idag. Iaf från mitt ordinarie jobb. Jag kom upp och satte mig vid datorn och fixade med bokföring, bråkade lite med larmbolaget, fixade iväg en leverans osv.

När jag väl kom igång så blev det en jäkla fart. Bokföringen gick hur smidigt som helst. Jag fick bra mailkonversation med en från larmbolaget. Jag tyckte att det var fräckt att ta ur hela 2500 kronor för en avprogrammering av larmet då man inte längre ville ha kvar det ordinarie väktarbolaget. Det framgick att det kostade i avtalet menade den ansvarige på bolaget men hallå! 2500 kronor, det tycker jag är en sådan hög summa så att det borde framgå att det även kostar att gå ur ett abonnemang. Sedan så skulle det kosta en hel del med batteribytena men då hade jag protesterat rätt ordentligt så jag klarade mig undan med 2500 kronor och inte ett öre mer. Med tanke på att vi haft kommunikationsfel hur länge som helst, och då antagligen ändå behövt få hit någon som kunnat fixat larmet, så är jag nöjd! Eftersom vi flyttat själva larmet så är det klart att det är möjligt att något blivit fel men nu är det iaf fixat och jag slipper att i framtiden betala dyrt till ett väktarbolag som ändå inte kan göra så mycket. Känns bra!

Direkt när larmteknikerna dragit så kommer DHL och hämtar ett paket. Och jag hinner även få iväg ett till litet paket på posten innan det var träningen.

Av Niclas Bernhardsson - 18 oktober 2009 21:45

Så skulle grabbarna till Boda Borg och Ullis och jag tänkte också vara med att leka. Tyvärr (Oops!) så skulle en spelares lillesyrra också vara med och det innebar att hon kom med i Ullis och mitt lag. Sen var också Tommy (en pappa till en i laget) med i vårat lag. Det började riktigt dåligt och vi klarade f-n inte en enda bana på länge. Men sen började vi att klara lite banor men flickstackaren började få nog då jag drev på lite för hårt och ett tag så nästan grät hon! Hjälp! Är jag sådan tävlingsmänniska? Jag fick förstås lägga band på mig men är så stor för sin ålder så man luras lite grand att tro att hon är äldre än hon ser ut. Efter ett tag så verkade det vara glömt men nu hade Tommy fått nog så vi 3 övriga fick köra själv. Några banor krånglade lite och det är ju inte så roligt när man kämpat som en gris och sen så strular det! Ah, shit!

Men det åker hem några stycken och kvar bli väl vi som är mest tävlingsinriktade och vi kör på hårt! Men jag har svårt att få nog och blir nästan galen då vi inte lyckas med en bana! :-) He he, ja Ni skulle ha sett! Eller inte förresten... Jag är glad att det inte blev fångat på bild iaf! :-)

Det blev en riktig heldag, vi var där, i Oxelösund, i hela 7 timmar!

Av Niclas Bernhardsson - 16 oktober 2009 22:16

Efter träningen så blev det lite pasta med köttfärssås! Och lite vin till, det smakade rätt bra. Det var förresten (springer och kollar)... Lindemans Chardonnay - det borde jag kommit ihåg.

Men till Idol då! Det som slog bäst, genom rutan, var faktiskt Rabih, Reza och Erika. Erik lät lite bättre då man fick höra alla igen. Camillas outfit var lite för mycket tyckte jag. Det är väl musiken och framträdandet som skall komma i fokus och inte hur mycket brösten syns? Men det lät iofs inte alltför dåligt...

Vad tyckte jag då?

Calle: Nä, det var ganska dåligt. Han kommer hänga löst och ryker nog ikväll!

Reza: Ser väl lite småtråkig ut men sjunger som en gudinna och har karaktär! Jäkligt bra!

Eddie: Rätt proffsigt men vad sjöng han. Kommer inte riktigt ihåg...

Niklas: Ser väl bra ut men sjöng dåligt idag. Tror dock att han sitter säkert.

Erika: Fick dålig kritik men gav allt!

Camilla: Sjöng fint men inte mycket mer...

Mariette: Grym!

Tove: Bra, tycker jag!

Rabih: Wow! Känsla och rätt tonläge för just Michael J!

Erik: Lät bättre vid andra lyssningen och visst har han potential!


Vem ryker? Calle eller Camilla med Tove som lite outsider (tyvärr)

(Fast det borde bli Calle)

Av Niclas Bernhardsson - 16 oktober 2009 22:07

Jisses vad stel man var i kroppen efter innebandyn i onsdags! Jag kunde knappt röra mig idag på jobbet och de hade väldigt roligt åt mig då jag var tvungen att ta upp något från golvet! :-)

Och så var det ju fotbollsträning efter jobbet, det var nästan så jag ville förtränga det. Hur sjutton skulle det gå till. Till råga på allt så regnade det...

Hmm, men som coach så får man förstås inte nedslås av lite regn. Det skulle ju ta udden av spelarna! Men inte var det så värst roligt! ;-)

Jag kommer iaf hem men det värker som sjutton i fotlederna och i benhinnorna. Och barnen har några av de andra spelarna hemma hos sig och trött som jag är så lovar jag att skjutsa allihopa men upptäcker sen att vi inte har något bil hemma. Den har ju Ulrika! Attans! Det innebar att jag fick ringa till Tomas och be honom att komma och hämta mig och Felix medan Tim, och 2 andra, fick ta cyklarna till träningen.

Vi körde lite teknik och därefter en hel del matchspel. Jag blev tvärslut och givetvis fick jag höra att jag gjorde mig då jag inte kunde förhindra att det blev mål bakåt! Ha ha, de är så gulliga, killarna! Jag gick på sista reserven och snubblade på bollarna och visste inte var jag var i princip! :-)

Felix och Tim förnedrade mig nästan då de lobbade in och t.o.m klackade in bollarna mellan benen på mig! Är det så jag har uppfostrat mina barn? ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 15 oktober 2009 23:30

Ser att klockan har sprungit iväg och batteriet på datorn är farligt lågt...

Idag har vi haft föräldramöte med fotbollslaget och alla blev informerade om hur läget var och det blev allmänt snack om lite runtomkring förstås.

Sen var det lite läxläsning med barnen och så kikade jag på eventuella produkter att ta in i företaget.

Avslutningsvis så måste jag nämna att jag blev Dagens Mästare eftersom Magnus alltid hävdar att jag aldrig vinner! Då har jag lite bevis så jag kan gå tillbaka och se vad det var för datum. Fast det lär ju inte vara sista gången! ;-)

Och vad är då Dagens Mästare? Asch, det är vanlig poker där den som står som segrare på den sista rasten blir Dagens Mästare. Vinner man varje rast en dag så blir man visst Trikolor, eller hur det nu kan stavas....

He he, alltid kul med något som piggar upp och jag är ju så tävlingsinrikad så det är sjukt! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards