Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Igång igen! Fotbollsträningen med kidsen men jag skulle ta det lugnt...

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2009 21:56

Svårt att ta det lugnt förstås då man själv är tränare. Men jag gjorde mitt bästa men sen blev jag alldeles för sugen så jag var själv med i matchspelet sen!

Rätt kul men lite väl jobbigt då jag ju varit sjuk. Kanske lite dumt men det märker jag väl imorgon! ;-)

Det blev lite drygt en timme och barnen var riktigt grymma idag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 19 april 20:45

Förs till jobbet och andra orienteringsdagen, som den lokala klubben arrangerade men jag blev alltmer delaktig och idag var det dessutom enbart mina klasser som deltog. Och det började på bästa sätt med en superentusiastisk årskurs-sexa. Jag försökte...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 18 april 22:06

Imorse så var det då dags att kliva upp ur sängen och jag hade ju redan på förhand förstått att det skulle vara rejält stelt i hälsenan. Tanken var ju att jag skulle köra på för att bli stel och det lyckades jag verkligen med. Jag kom knappt upp och ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 17 april 22:39

Tisdag och dags för lite löpning och intervaller! Jag hade lite sug på att springa lite på löpbandet igår men tänkte att det kunde bli för mycket av det goda. Men idag var det alltså intervaller på schemat och det ville man inte missa. Den som följer...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 16 april 21:45

Måndag och dags att återgå till de vanliga rutinerna. Och det blev det verkligen. Jag hoppade upp på en Cross Trainer och körde relativt hårt och tungt. Tio minuter och sen blev det lite bålstyrka som sit-ups, liggande tricepspress och plankan. Två g...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 april 20:45

Söndag och vi åt frukost tillsammans med Magnus som skulle bege sig hemåt igen. Härligt att ha honom på besök och med min och Ullis lilla guidning i bakhuvudet så tänkte man på hur fint man har det. Och idag skulle jag och Ullis springa lite. Det var...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se