Alla inlägg under augusti 2009

Av Niclas Bernhardsson - 25 augusti 2009 09:55

Ullis ville in till Södertälje för att se om man kunde lämna tillbaka Rock Band, som bara har krånglat. Då tänkte jag passa på att se om det gick att lämna in Digitalkameran och så kom jag på att även DVD´n hade gått sönder. De var visst inköpta på samma gång och till företaget.

Vi började med barnens prylar men eftersom de inte hade några prylar hemma så fick vi återkomma en annan gång. Då testade jag att se vad de kunde göra med kameran och DVD´n. Egentligen så hade garantin gått ut på kameran men då det varit fel på den från början så löste det sig ändå. Och DVD´n hade jag köpte en ny... Killen, på SIBA, gjorde en bra deal och löste in mina produkter så jag kunde köpa en ny Nikon Coolpix för bara knappa 500. Jag blev iaf jäkligt nöjd och tror inte jag betalade så mycket för den gamla kameran och DVD´n. Schysst jobbat, SIBA!

På köpet så skickade de med ett 2GB-minneskort och en snygga kameraväska!

Finns det något roligare än teknikprylar? :-) Jodå, det kan väl hända men allt är inte en siffra mellan 5 och 7...

Btw så var jag jäkligt sugen på en systemkamera men det får bli en annan gång!

Av Niclas Bernhardsson - 24 augusti 2009 20:51

Så var det fotbollsträning igen och ganska många var med. Jag gick lite snabbt igenom matchen vi spelade dagen innan och påpekade några saker.

Sen drog vi igång och direkt efter uppjoggen så stannade vi nära en brant slänt och fortsatte uppvärmningen där. Efter den så började vi köra lite styrka för benen med utfall och efter det djupa knäböj, det passade bra att köra i slänten. Sen molade det fint i benen av mjölksyra! Det kändes iaf dagen efter i benen kan jag avslöja... Sen blev det några övningar som jag hittade på och som vanligt så blir utfallet lite blandat. Men testar man inte kommer man inte på nya saker...

Sen blev det lite 2-mål på liten plan. Det gjorde att fokus låg på passningsspelet och att spela lite enklare.

Av Niclas Bernhardsson - 23 augusti 2009 14:38

Igår var jag verkligen inställd på träning men efter att ha röjt på tomten så försvann all ork och jag hade ju varit sjuk i några dagar också. Kände mig väl inte helt okey igår heller.

Men idag så ville Ullis ut på en runda med cyklarna och jag hängde förstås med. Självklart! Tyvärr så var jag riktigt seg i början och det var nästan så jag ville vända hemåt. Sen blev det bättre och bättre hela tiden och Ullis gick åt det andra hållet. Hon har tränat hårdare än hon brukar på sista tiden och därför blev det lite lättare för mig. Riktigt blåsigt idag och när vi vände hemåt så började det att mojna! Asch! Men lite vind hade vi iaf i ryggen. Tiden rann iväg över 2 h så det är ju en liten bit tillbaka.

Förhoppningsvis så är det bland de sista passen jag kör på cykeln för jag är på gång att köpa svenska rekordhållarens tempocykel! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 20 augusti 2009 19:09

Asch, jag borde ha förstått! Jag tog tokslut på gymmet sist och igår så kände jag mig lite låg och orkade inte vara kvar på jobbet. Senare på kvällen så skulle jag träna barnen och det tog emot. Försökte vara med men det funkade inte alls. Sen började magen att krångla och det höll nästan på att bli en olycka. Väl hemma så dröjer det inte länge förrän jag får bosätta mig på toalett. Ja, iaf nästan! Jag fick lägga mig i Felix säng och gluttade på Barcelona mot Manchester City. Tyvärr så spelade Zlatan bara i andra halvlek och då sov jag nog hela tiden... Jag kommer iaf inte ihåg någonting!

Idag känner jag mig rejält uppsvälld och det känns som om jag behöver köpa lite cola och blåbärssoppa. Grabbarna köpte lite igår men det tog slut direkt. Nu spelar Felix match och Tim dömer. Själv skulle jag ju coacha men det gick ju inte...

Av Niclas Bernhardsson - 18 augusti 2009 21:49

Det drog ut på tiden men eftersom Ullis och jag bestämt oss för att gå till gymmet så skulle vi banne mig göra det.

Väl nere på gymmet så är klockan redan kvart över 8, på kvällen, och jag hade bestämt mig för att köra på Crosstrainern.

Rätt segt direkt, det sög verkligen i framsida lår. Men jag malde på och malde på! Mot slutet, med 12 minuter kvar, så började jag att köra 40 sekunders-intervaller med start varannan minut. Svetten rann och det sög musten ur mig. Det blev alltså totalt 6 tunga intervaller och när jag steg av så var jag helslut!

Shit! Jag lade mig på ett löpband och orkade inte ta mig upp. Något mera fanns inte tid eller ork till. Pust!

Kort men hårt och intensivt!

Av Niclas Bernhardsson - 17 augusti 2009 21:31

För första gången så fick mitt lag stryk och jag tyckte det gick undan emellanåt. De blir bättre och bättre hela tiden.

Rätt tufft och jag fick lite bra träning själv. Imorgon är jag dock sugen på lite vanlig träning.

Om det är ngn som undrade så handlar det om fotbollsträning och jag är tränare som passar på att träna själv.

Av Niclas Bernhardsson - 16 augusti 2009 22:09

Ah, vad häftigt! Man förstod ju innan att det bara handlade om hur stort han skulle vinna med men det här var någonting i hästväg! Wow! Fatta läget! De andra gjorde sina livs lopp men han fulkomligt pulvriserade dem!

Men tiden!!! 9.58


I semin så gjorde han visst sin första tjuvstart och det om ngt tydde på att han ville finslipa starten inför finalen. I finalen så var hans start helt okey vilket tryck han har rätt omgående. Jag tippade Bolt 1:a. Powel som 2:a medan, i tur och ordning, Bailey och Gay på platserna efter. Kan tyckas konstigt att jag inte tippade Gay som tvåa men jag trodde att han skulle få det svårt iom hans ljumskproblem.


Det här blir någonting att minnas! När jag tänker tillbaka så kommer jag att minnas att hela familjen var samlad och vi åt nybakade scones och drack te. 2 glas vitt vin slank ned för mig också eller 1,5 glas om man skall vara petig! Trevligt!

Av Niclas Bernhardsson - 15 augusti 2009 22:21

Förutom fårskiten, se inlägg nedan, var verkligen Snuten i Hollywood så pinsam? Han spelar ju över så det heter duga. Var det verkligen bättre förr? :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards