Alla inlägg under juni 2009

Av Niclas Bernhardsson - 11 juni 2009 22:27

Ja, det var ju iofs inte så många dagar men det var hård och tuffa dagar vilket gjorde det mycket skönt att komma hem. Fast det blev även jobb fram till lunch och lite efter innan vi kunde börja åka hemåt.

Men det underlättade med ett stort härligt hotelrum och idag smakade dessutom frukosten underbart. Fast varför ändra plats hela tiden på serveringen! Ja, ja... Jag vet att jag är kinkig, det sade kompisen hela tiden. Jag hittade fel på det mesta. Mjölken stod nog på olika ställen varje dag och de olika ostarna bytte plats liksom smöret. Och sen var det likadant med youghurten och flingorna. Från att i 2 dagar stått direkt där man kom in så stod det nu sist av allt vilket gjorde att man trodde det var slut.

Men det var en smäll man kunde ta! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 11 juni 2009 21:48

Så kom man då hem från Sundsvall och lite försenad till träningen så drog jag då igång. Det var som vanligt lite klent med folk men vi som var där körde på bra med lite nya övningar. Alltid bra att testa lite nya grepp och det funkade rätt bra.

Sen på slutet så hann vi även med lite spel och det verkar som alla hade tagit ut sig för vi brände öppna lägen så det hette duga!

Kul att var tillbaka men jag var riktigt trött efter resan.

Av Niclas Bernhardsson - 10 juni 2009 21:07

Fasen, nu börjar man bli seg i kroppen! Tunga cylindrar och bara slita och dra med momentnyckeln. Den stora rackaren gick dessutom sönder så det försvann någon timme som vi egentligen inte hade råd att missa.

Men till maten då! Frukosten var bra mycket bättre idag. Och sen åt vi lunch på någon indisk restaurant och det var helt kanon. Rätt stort och flott ställe med bra mat. Inte så stort utbud som det pratades om innan men det räckte till.

Avslutade dagen med att gå och käkan någon "Subway" eller vad det nu hette. Kompisen snackade om det hela tiden så jag fick väl ge det en chans.

På vägen dit så ser jag att klockan precis skall slå 18:00 och då ser jag Systembolaget och visst vore det najs med en öl till Sverige-matchen!

Jag hinner precis in och krockar nästan med hon som är på gång att stänge. Smiter precis in och tar mig en Lapin Kulta.

Och matchen då! Börjar ju virrigt och det är nästan så att Malta bör leda efter den första halvleken. Visst är vi bättre den större delen av första halvlek men vi slarvar ju som sjutton.

Sen spelar vi ju riktigt bra i andra halvlek och vi borde ha gjort flera mål.

Nu ser jag att assisterande förbundskaptenen är lite småsur över att få kritik. Kanske lite smådolt men ändå. Då kanske man skall byta jobb om det blir för jobbigt.

Roligt med nya spännande inhopp! Tobias Hysén lär vi få se mer av - det ser vi fram emot!

Zlatan var som vanligt bra men kanske inte spelar sin bästa match!

Apropå fotboll så mötte Felix lag det omöjliga Oxelösund och det blev som vanligt storstryk men vi gjorde hela 2 mål och bägge gjordes av Felix. Kul!

Av Niclas Bernhardsson - 9 juni 2009 18:51

Attans vad segt det blev efter en hård dags arbete. Jag har ett jättefint rum på Best Western hotel men frukosten var inte något vidare! Stenhårt bröd och inte mycket till utbud direkt.

Sen vid lunch så åkte vi till en Kinarestaurant där den friterade kycklingen var i skum färg och stenhård!

Då vi jobbade så körde vi med bilens radio och pumpade ut musik men när det började hacka i musiken så upptäcker vi att det var låg nivå på batteriet! Oops! Och ingen hade några startkablar men till slut så fick vi igång bilen iaf.

Sen vill kompisen äta på pizzerian som ligger precis bredvid men jag tycker den ser lite småskabbig ut och vill gå vidare. Vi frågar en dam och hon snackar om att det bör ligga ett par pizzerior åt ett visst håll. Vi börjar gå dit och när vi gått en stund så frågar vi en annan och han säger att det nog är en kilometer dit. Då tröttnar kompisen och det slutar till slut med att vi går tillbaka. Där var det sådär med pizzorna, rätt degiga men ändå hyfsade.

Men de borde satsa lite på inredningen och framtoningen.

Trots allt så verkar Sundsvall vara en jättefin stad men var finns alla fina vägar som man kan motionera på?

Idag är jag trött och det lutar nog åt att jag skippar motionerandet och tar mig en kall öl istället....

Av Niclas Bernhardsson - 8 juni 2009 20:17

Så var man då i Sundsvall och efter att ha kommit tillrätta och försökt att få ordning på några beställningar så tänkte jag mig en liten löptur. Men hur hittar man i Sundsvall då? Ut från hotellet så ser jag att vissa gång/cykelvägar är rejält branta och efter lite småjoggande hit och dit så kom jag dit iaf. F-n, det var ju asgrymt och benhinnorna protesterade direkt. Fick stanna och gå i de flesta backar och sedan gick det inget vidare. Totalt var jag ute i 20 minuter men av det så kanske det var 12-13 plågsamma minuter som bestod av löpning.

Tog lite fina kort iaf, Sundsvall är en fin stad och mycket större än jag trott.

Sprang förresten förbi Norrporten där GIF Sundsvall har sin hemmaarena. Skrev nyss att de mötte Assyriska där och just nu, det var inte många rätt...

Det är Syrianska som har hemmaplan och möter GIF Sundsvall!

Av Niclas Bernhardsson - 7 juni 2009 21:40

Visserligen så fyller han imorgon men vi väckte honom imorse med lite skönsång (nåja!) och sen fick han sina presenter. Säger man att det bara var 3 par kalsonger och 2 tröjor så låter det jäkligt klent men det kostade nästan 2 tusen!! Han har blivit Hammarby-fan och sådana kläder kostar visst.

Men han verkade nöjd och eftersom 1 tröja inte fanns i Derby-shopen så fick vi beställa den via nätet. Han vill gärna att den kommer till skolavslutningen.

Sen så snörade Ullis och jag på oss löparskorna och drog en sväng, se tidigare inlägg. Sen kom det lite folk som ville gratta Felix, det var trevligt och Felix räknade pengar och var glad! Undrar vad han skall göra av all kosing! Ge till en behövande pappa? ;-)

Men nu är det packning som gäller då jag ju åker upp till Sundsvall imorgon för att jobba lite. Tack förresten till Millan som hjälpte till att städa ur våran bil!

Av Niclas Bernhardsson - 7 juni 2009 21:31

Ullis ville ut och springa och det var jag, med min stela kropp, inte ett dugg sugen på. Eller, jo! Sugen var jag förstås men det kändes omöjligt men det skadar ju inte att försöka, eller hur!

Så vi drog iväg och vi började faktiskt med att gå ett par hundra meter så att jag skulle bli lite varm. Sen när vi kom upp på Gnestavägen så började vi att springa och tur var väl det då vi mötte ett par bekanta. Snacka om looserstämpel då man börjat med typ Powerwalk! ;-) Nädå, bara skojar!

Eftersom det går uppför ganska omgående så tog det emot men vi stretade på eftersom det ju fanns en möjlighet att de kunde se oss! ;-)

Skämt åsido så fick jag gå i de flesta backarna eftersom de vanliga problemen kom då och i skogen, på de steniga partierna, så gjorde det ojämna underlaget det helt omöjligt att springa. Eftersom jag spänner mig lite då så händer det något i benen så det känns som om benen fylls med mjölksyra. Fast så fort det blir jämnare underlag och mera slätt så rullar det på fint. Faktum är att jag sprang hela tiden då det var hyfsat jämnt och slätt, ibland rätt fort så Ullis fick bita ihop! :-)

Tror nog det var mitt bästa löppass på mycket länge. Iofs så var det ju även det första löppasset på mycket länge också men även i ett längre perspektiv så var det rätt bra! Det bådar gott. Vi var ute i ca. 40 minuter och 5-8 minuter kanske var gång.

Av Niclas Bernhardsson - 6 juni 2009 22:26

Nä, så får man kanske inte skriva och speciellt inte när en bit av den snälla släkten kommer från Danmark. Men nu är det som det är och man hejar förstås på Sverige. Fast alla heder åt Danmark som räddade en hyggligt bra slagen straff och lyckades plocka bort oss i deras defensiv. Fast visst hade vi otur eller är jag bara partisk? Sett till hela matchen så borde vi ha vunnit!


Fuck, fuck, fuck!!!!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards