Alla inlägg under maj 2009

Av Niclas Bernhardsson - 16 maj 2009 11:02

Ullis skulle iväg på Vårfest med hennes jobb så barnen och jag var själva. Och eftersom vi tränat på kvällen så köpte vi lite pizza och på vägen dit så tog barnen vägen förbi affären och köpte lite läsk och chips. Jag passade på att duscha.

Efter maten så bäddade vi ned oss i sängen och käkade chips och tittade på Talang. Kändes som det blev lite mycket på en gång bara direkt efter pizzan. Vi zappade lite mellan programmen så vi missade lite på slutet av Talang men det kanske inte gjorde så mycket.

Helt klart så var den dansande killen bra och en skön stil på den där tjejen från Norrbotten.

Av Niclas Bernhardsson - 15 maj 2009 16:29

Jisses vad snabba en del kunder är. Jag letade efter mobilen och hittar den sedan i jackfickan. Ser att en har ringt och ringer upp. Det är en kund som var ute efter ett par Nordic Trainer men eftersom jag inte svarat så tog han en annan åf...

Snabba ryck - det gäller att ha koll på grejorna! ;-)


Undrar vad han tjänade på det...

Jag är nog minst 200 kronor billigare än de andra och skickar iväg produkterna snabbast.


Bara så Ni vet kära läsare! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 15 maj 2009 10:56

Som vanligt så var det bara Hampus och Tim som dök upp från Tims klass och sedan var det väl 7 stycken från Felix klass som kom!

Vi körde lite allmänt snack och eftersom Jerkar, som skulle ta hand om Felix klass, skulle köra ett annat spelsystem så kunde vi inte gå in för mycket på positioner och så.

I SN-bollen så måste det finnas minst 2 tjejer med men i Tims lag så är det bara tjejer samt Tim och Hampus med. Sen dök Emina upp med en kompis och med mig och Jerker, som dock hade ont i knäet, så spelade vi mot Felix lag. Emina hade förresten också ont i knäet så hon fick ta det lite lugnt och även hennes kompis då ingen av dem var ombytta för spel.

Själv sprang jag och Tim som idioter för att täcka upp. Jag lyckades iaf med att lobba i mål och Tim höll på att göra ett riktigt snyggt volleymål! Jag fick bollen på kanten och drog direkt in ett inlägg som Tim mötte med ett stenhårt volleyskott. Precis över ribban! Den bollen fick vi gå långt för att hämta...

På söndag så gäller det! Blir kul!

Av Niclas Bernhardsson - 14 maj 2009 22:28

Så ringde då doktorn och han var positiv! Jag däremot blev väl till en början besviken då han inte tyckte det skulle opereras... Man ser tydligt att det är slitet men inget är trasigt. Så det handlar om sjukgymastik i all oändlighet men inte ens det är en garanti att jag kommer att kunna springa igen. Gissa om det känns som ett slag på käften då man ju vill komma tillbaka.

Så enligt honom så har jag hjärta och lungor som en 25-årig men en rygg som en 40-årig. Det är alltså sådant man får leva med.

Å andra sidan så såg han knappt något i knät fast det senare visade sig vara en "ordentlig skada!"

Innebandy var direkt olämpligt så det får jag väl sluta med. Det är ju synd då det är lite socialt men jag har ju faktiskt inte varit någon direkt stjärna där så det är ju inget att gråta över.

Cykling och Powerslide borde ju fungera bättre. Och förstås en hel del Cross Trainer på gymmet.

Jag tror vi har någon duktig sjukgymnast i Trosa. Hon fick mig iaf att bli mer positiv sist så det kanske är värt ett försök igen...

Av Niclas Bernhardsson - 14 maj 2009 22:23

Attans vad det rann in mål då!

Vår ordinarie målvakt var skadad så en lite mer ovan hoppade in och på en dålig plan, eller iaf ett dåligt straffområde så studsade bollen hela tiden över honom.

På slutet så spelade vi riktigt jämnt och bra men det hade redan i paus runnit iväg till 5-0! Och inte fick vi in våra skott fast vi hade en hel del klara chanser. Det hade de också men många av målen var rena turmål. I ärlighetens namn så var deras målvakt mycket bra men han såg ut att vara typ 2 år äldre än vad som är tillåtet men de växer ju olika så det var säkert inget fuffens!

Barnen fick iaf beröm för det var ett duktigt lag de möte och de tappade faktiskt inte konceptet fast det gick dem emot. All heder åt killarna men inte sjutton skulle det bli 6-0 som det nu blev.

Av Niclas Bernhardsson - 13 maj 2009 23:23

Jäklars i havet! Var lite sliten men var ändå sugen på att spela. Försökte bli ordentligt varm i början men det tog lite tid och jag var rätt värdelös den första matchen men började så sakteliga göra lite nytta. Men överlag så var jag lite för lättläst idag men lyckades ändå med några bra grejor på slutet.

Men så kommer en hög boll och jag väntar ned den. Sen smäller det bara till i ryggen och det känns som en riktig skada! Känner direkt att något hände och den blir sådär svag som den kan bli om man är riktigt kall. Får gå ut i omklädningsrummet och det känns kört. Men efter 10 minuter så känns det ändå så pass bra att jag nog kan försöka mig på lite spel igen. Det dröjer inte länge innan det rappar till så jävligt på smalbenet! Jäklars! Det blir en bula ganska omgående och det känns långt in i benet! Riktigt ömt och varje touch där blir rejält förstärkt!

Det gör fortfarande riktigt ont men det som såg värst ut var ett slagskott över käften. Jag vrider till huvudet och det svider till men som tur var så tog merparten av träffen över hakbenet lite på sidan. Och efter ett par minuter så blir kinden bedövad. Precis som det blir hos tandläkaren Ni vet! Det killar och känns förstorat! :-) 

Sen hoppas jag på att det skall släppa rejält i mitt spel men det gör inte riktigt det. Motståndarna läser mig lite för lätt och det är irriterande. Lite för klumpig i mitt spel men är man inte i form så är man inte.

I övrigt så var det en annan som fick ett hårt skott i ansiktet och en ramlade baklänges och slog bakhuvudet i väggen. Det gick inte asfort men gör förstås ändå ont.

Tokiga "Långstånken" satsade som vanligt hårt så när jag har friläge så håller han återigen på att göra illa sig! Coolt!

Undrar hur kroppen känns imorgon...

Av Niclas Bernhardsson - 12 maj 2009 22:41

Shit! Vi toksomnade alla 3 och Ullis ville inte ens titta! :-)

Alltså, jag tycker det är rätt kul men det är mååånga låtar och det är lätt att börja blunda. I snabbreprisen så upptäckte jag att jag missat 3-4 låtar...

En hel del ljusglimtar men även en del bottennapp!

Och visst tycker man att man känner igen en del lite här och där. Tjuvas det lite eller är det bara att man har hört lite från nätet innan? Bra fråga...

Tim dömde förresten sin första match idag och det kan vara förklaringen till att han somnade först. Jag spelade förresten in allting på video men samtidigt skulle jag vara linjedomare då ingen annan vågade. Det var ju lite speciellt men jag tyckte att jag skötte mig på linjen men hur mycket som fastnade på film är en annan femma. George var med så de var 2 som dömde, det är nog rätt skönt första gången.

Jag sade förresten ifrån till ett par föräldrar som skrek på sitt lag. Inget fel att heja men att ropa: "Gå på!" till backarna som då rusar emot och blir överspelade är inte så smart. Jag förklarade att jag skulle bli tokig om jag var coach! :-) Förhoppningsvis så tog de det på rätt sätt. De blev iaf rätt tysta! ;-)

Och en i ledarstaben i motståndarlaget var också något i hästväg. Jag har nog aldrig hört någon ropa så mycket oklara saker, det måste bara har rört till det i spelarnas huvuden. De lär tappa rätt mycket spelare framöver. Tyvärr! Och inte lät det så peppande heller.

Nåja, jag brukar själv gapa rätt mycket på mina spelare för få igång dem men jag hoppas att det är på rätt sätt.

Av Niclas Bernhardsson - 11 maj 2009 22:45

F-n man får ju en smärre hjärnskakning varje gång man nickar och tror Ni inte att bollfan kommer mot mig hela tiden! :-)


Först så såg jag till att barnen fick träna på att slå distinkta passar, det brast lite på matchen sist. Sen fick de träna på att skjuta lite och efter det så blev det lite omställningsspel där 3 lag är igång nästan samtidigt.

Sen blev det lite 2-mål där jag själv var med i början. Och emellanåt så blev det hyfsat bra spel men även lite smålarv vilket jag blev lite sur på. Man har inte så mycket tid på sig att spela ihop sig och nu på torsdag så möter vi ett bra lag, det blir tufft nog.

På slutet så kom några tjejer i deras klass och de fick hoppa in. Det kanske var dumt då vi försöker spela ihop oss och det var var nog då som det började larvas lite.

Nåväl, jag avslutade med en ordentlig rush och tror Ni inte jag får stryk av Tim! F-n, jag hade ju ingen chans och jag som hade skolrekordet då jag gick i 6:an! Jag är garanterat inte så mycket långsammare nu så Tim borde vara ett ämne. Han skall förresten göra sin första domarinsats imorgon och det tillsammans med George. Shit, jag blir ju själv nervös! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards