Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Lite stökiga ungar men det blev bättre på slutet!

Av Niclas Bernhardsson - 25 maj 2009 21:39

Så var det träning igen och det var attans vad det svängde idag. Det började bra med att man skulle dribbla bollen samt slå en väggpass innan man rundade en kon för att sedan gå på avslut. Det var många fina skott.

Sen tränade vi på hörnor, inkast och lite positionsspel. Det gick hyfsat för det mesta men inläggen! Vad var det som hände? Det var inte många inlägg som gick till rätt adress... Skotten går bra men så fort det blev inlägg så skulle de hålla på att dona för mycket. Typ skruva den som Beckham! :-)


Avslutningsvis så spelade vi lite 2-mål och det var rätt dåligt från ena laget inledningsvis men det blev bättre och bättre!  På slutet så var det bra spel åt bägge hållen men vissa har svårt att få in det här med vart de skall stå.


Rätt svettigt för en annan också så nu väntar duschen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget par...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 juni 23:45

Motivationsdippen har ju gjort mig mer ostruktuerad och det har dessutom varit mycket jobb på huset. Men träna skulle man ju och avslutningsdagarna var ju rätt långa så nu var det brått att hinna träna. Ullis och jag pratade om att vi skulle boka in ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 17 juni 12:15

Söndag och Ullis och jag ville träna. Sen, på något sätt, så fick Ullis reda på att Annalenis skulle ned och köra något program på spinningen. Typ testa att köra och vi kunde hänga på. Jomenvisst, tänkte jag. Det skulle bli roligt. Att bara spinna ut...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 juni 20:00

Fotbolls-VM för hela slanten men hur skulle det bli med träningen? Jag har ju blivit irriterade på mig själv att jag tappat stinget och det kanske inte är så konstigt att man gör det då man är skadad. Men nu har det blivit en rejäl dipp och det är ve...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se