Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Lite stökiga ungar men det blev bättre på slutet!

Av Niclas Bernhardsson - 25 maj 2009 21:39

Så var det träning igen och det var attans vad det svängde idag. Det började bra med att man skulle dribbla bollen samt slå en väggpass innan man rundade en kon för att sedan gå på avslut. Det var många fina skott.

Sen tränade vi på hörnor, inkast och lite positionsspel. Det gick hyfsat för det mesta men inläggen! Vad var det som hände? Det var inte många inlägg som gick till rätt adress... Skotten går bra men så fort det blev inlägg så skulle de hålla på att dona för mycket. Typ skruva den som Beckham! :-)


Avslutningsvis så spelade vi lite 2-mål och det var rätt dåligt från ena laget inledningsvis men det blev bättre och bättre!  På slutet så var det bra spel åt bägge hållen men vissa har svårt att få in det här med vart de skall stå.


Rätt svettigt för en annan också så nu väntar duschen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se