Alla inlägg under mars 2009

Av Niclas Bernhardsson - 21 mars 2009 12:13

Nä, jag var seg som bara attan på morgonen och väl på plats så svarade inte benen alls. Minsta motstånd och det kändes som benen fylldes med mjölksyra. Jag fick ganska omgående lägga ned försöken med att köra lite tyngre eller sådan saker som att spurta och liknande. Efter 25 minuter så var jag sjöblöt fast jag inte hade tagit i så mycket. Det var bara att inse läget och gå av! :-( Vilket fiasko!

Troligtvis så har jag sovit lite för lite på slutet och jobbat lite för mycket. Senare på kvällen så gick Ullis och jag ut med några bekanta och lyssnade på en kompis som spelade på en restaurant/bar, det var trevligt! Men vid 11, på kvällen, så fick det räcka och vi tog bussen hem. Jag hade ju fotbollsträningen att tänka på morgonen efter...

Av Niclas Bernhardsson - 18 mars 2009 23:28

Innebandy! I flera dagar så har jag haft lite för lite sömn och fortfarande lite strul med ngn typ av nackspärr. Förra veckan så gick det ju som en dröm och nu ser jag också att jag fick trevligt beröm av "Långstånken"! Tack för det!

2 killar från gänget som spelade innan oss var kvar och ville spela lite till. De var raska, kvicka och rätt bra! Det gjorde förstås att jag blev mer försiktig och idag gick det inte lika bra som sist men ändå hyfsat bra. Men det var hårt spel och jag blev rätt irriterat på en kille som hela tiden går in rätt hårt på mig och det oavsett om jag är i närheten av bollen eller inte. Ah, det hettade till men så länge det är schyssta tacklingar så är det väl okey men det gick överstyr ibland och jag var inte heller så schysst. En gång så skulle han flytta undan mig framför mitt eget mål, det hände flera gånger, och då blev jag så arg så jag drog bak armbågen som då träffade olyckligt i hans rygg! Men jag var så förbannad så jag kunde inte ens säga förlåt! Grr!

Det gjorde att man var rätt het och andra kanske också fick känna på lite. Sorry för det och jag minns att jag rappade lite onödigt mycket på självaste Långstånken! Oops! Han å andra sidan vifta till, fast helt utan onda avsikter, rätt i "barnbanken"! Shit! Det var inte så hårt men gjorde rätt ont under några minuter.

Tror vi hade 3-0 i matcher när det slappnas av och några börjar ställa in sig på att det är slut. Då får jag beröm från redan nämnda Långis och då börjar man förstås analysera sitt spel och jag tappar helt stinget. Kanske i kombination med att jag brusade upp under sista matchen. Vi låg under rätt mycket i sista matchen men sen blir vi förbannade och börjar kämpa rätt hårt. Rejält jämnt och sen ryker det ihop igen och det är samma visa igen. Han skall liksom rätt igenom mig och jag blir förbannad och trycker emot för fullt och vi åker på ända! :-)

Sen blir det väl lite småtryckt stämning men det rinner ut i sanden. Direkt efter träningen så kände jag bara, med huvudvärk och allt, att nu får det f-n räcka. Jag har ont i ryggen så det räcker och så kommer det tacklingar från alla håll och kanter. Men nu när jag får skriva av mig så känns det bättre!

Hur sista matchen gick? Jodå, vi kom ikapp och vann. 4-0 i matcher och det var ju inte helt fel när allt bara känns piss! :-0

Roligt att det börjar lossna för "Petta" också! Han gjorde en riktig delikatess idag! Kul!

Själv så var jag inblandad i både fram- och baklängesmål så det hette duga ibörjan! Det värsta är när jag hela tiden ser vad Långstånken skall göra men missar precis! Det är så jävla irriterande! Fast å andra sidan så var det en hel del åt andra hållet också. Jag lyfter på hatten för hans soloprestation som strök min förbannade fot, trodde jag stod helt rätt.


Apropå att berömma ngn för sitt spel. Visst Ni att det är en av de bästa psykningarna man kan göra och då speciellt i vissa spel:

- Fan, vad duktig du är! Hur gör du?

Säger man det till en bowlingsspelare som har flyt så rasar spelet nästan per omgående!

Och inte vet man om det är med flit eller inte. Det som händer är att man börjar tänka. Nu tror jag inte att Långstånken på ngt sätt ville psyka mig men det är en rolig frågeställning. Alshammar fick ju mycket skit för att hon simmade med 2 simdräkter på sig. Det är ju omöjligt för oss, som inte har en inblick i sporten, att veta om det var uppenbart fusk eller inte. Skulle det ha varit fusk så är det väl bara att sy ihop dräkten så att det blir som en då! Det borde ju finnas en maxtjocklek.

Fuskar man medvetet så är det riktigt fult! Men sådan "fusk" som i exemplet med bowlingsspelaren, är det okey? Det går ju knappast att bevisa så länge det inte är så utbrett, eller det kanske det är?

Av Niclas Bernhardsson - 17 mars 2009 22:06

Idag var det rätt lugnt med egna firman och eftersom jag behövde komma till Trosa för att hämta bilen, eller iaf kattmaten som låg i bilen, så tog jag mina Powerslide och skatade iväg!

Med vind i ryggen och ett ganska härligt väder så var det en fröjd att köra! Rätt uppseendeväckande är det och folk tittar - bara kul!

Väl i Trosa så bestämmer jag mig för att titta förbi hos "Långstånken", som förresten bestämt sig för att inte läsa den här bloggen mer - tror Ni han lyckas?. Men han var inte hemma! Fast ändå var han det, sade han. Jag ringde upp och tänkte be han kika ut. Jag visste inte riktigt var han bodde... När jag frågade var han var så svarade han:

- Hemma!

Sen kom det fram att han var hos sina föräldrar! Jaha, är han inte torr bakom öronen heller? Det är inte underligt att han alltid har matlådor med sig! ;-)

Men nog busat! Träningen gick bra och jag tog av mig skorna och hoppade in i bilen! Usch, det var riktigt kallt och har Ni kört bil utan skor, när det är lite kallt, så vet Ni vad jag pratar om! *burr*

Det blev runt 7,5-8 km och tog runt en halvtimme.

Av Niclas Bernhardsson - 17 mars 2009 21:58

Nu är det bara fånigt då folk kritiserar Zlatan för när han gör sådana här saker på plan, som han gjorde mot Fiorentina bl.a., så måste även belackarna tveka! Det är ju sjukt! Med sådan spänst och styrka så kan vem som helst se att det inte är en dussinspelare direkt!

Och det andra målet, han gjorde två - det första kan Ni se förarbetet till på bilden nedan, var en riktig kanon! Saken är den att han precis innan lägger en frispark på nästan samma ställe och målvakten har stora problem. Sen får han en chans till och då lite närmre. 32 meter ifrån mål så går skottet som en projektil och målvakten har ingen chans! Ribba in och bollen, som gått i 109 km/h, är typ glödhet efter den behandlingen! Sjukt!


Kolla in den här spänsten!

Av Niclas Bernhardsson - 15 mars 2009 21:30

Lite halvslö dag idag. Först så var det bara att ta sig i kragen och dra iväg till fotbollsträningen då vi startade halv 11. Lite tidigt då man har helg.

Träningen gick rätt bra men det var bara 8 stycken spelare där.

Men vi körde på liten plan och det var lite speciellt. Kul!

Det känns som om vi går framåt med stormsteg men vi är nog tvungna att ta ett radikalt beslut angående laget nu. Kan inte skriva för mycket här men det ser rätt dåligt ut med antal spelare. Tråkigt om det inte går att lösa.

Hursomhelst så är de som är med på träningarna grymt duktiga och verkligen värda att så spela.

Jag tog det lite lugnt själv då jag haft lite nack/ryggproblem i över en vecka nu. Det känns som om det fortfarande är något som spökar i kroppen och även Ullis fick sig någon släng av något i dagarna. Men hon är ju som en Duracell-kanin och körde 7-8 km iaf idag.

Sen var det ett litet möte som handlade om fotbollen och efter det så röjde jag lite hemma och kikade på datorn.

Kikade på Wipeout och fick en beställning på en stålsickel från en känd vismakare. Så nu skall kultureliten ut och åka också! Kul! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 14 mars 2009 22:20

Måns i all ära men när jag hörde Malena så fick hon 98 poäng av hundra möjliga. Förr så tippade vi alltid inom familjen men sen så struntade vi i det i något eller några år. Men i år så var vi tillbaka och barnen och jag tippade friskt.

Vad tyckte jag då?

De förra favoriterna EMD är för slätstrukna och de skulle åkt på storstryk i Eurovision Song Contest och af Ugglas är en gåta. Den är skön men hur funkar den Internationellt?

Molly sjöng med inlevelse men har för svag låt. Idag så föll jag dock men vad hjälpte det. Jag hade Malena som etta och så kom nog af Ugglas som tvåa medan Måns låg på min lista som trea.

Hursomhelst så var det nog ett av tidernas jämnaste startfält, det blandades friskt med poängen från jurygrupperna. Kul!

Vem vi än skulle ha skickat så hade vi ändå gjort det med hedern i behåll, så kändes det.

Men vad hände med Sarah Dawn Finer? Det lyfte liksom aldrig. Jag trodde hon var smart och startade extra lugnt idag för att få det att liksom dra till oanade höjder men framför tv´n så var det iaf inget extra. Och visst körde Emilia lite hårdare än hon gjorde förut? Jag tyckte att det var extra drag redan från start med ett rejälare kroppsspråk och tuffare betoningar. Hon var nog riktigt laddad.

I övrigt så har det varit en riktig slappardag från mitt håll. Jag sov länge och sedan tog vi en tupplur mitt på dagen och jag toksomnade. Ullis försökte väcka mig flera gånger. Kändes som att jag behövde en extra vilodag.

Ha det gött!

Av Niclas Bernhardsson - 11 mars 2009 23:55

Ja, vilken dag! Det började med att jag kom till jobbet och jag skulle rätt omgående iväg till sjukgymnasten. Jag sade till för ungefär en vecka sedan men påminde inte chefen igår, det var en liten miss. Hursomhelst så märkte jag att det var lite grinigt från den jag jobbar med och det kan man ju förstå. Jag tycker också det känns lite sådär att dra iväg.

Hursomhelst så får jag inte tag i sjukgymnasten för att avboka så jag sticker iväg mot Älvsjö Central och hoppar på ett tåg. Väl på plats så tycker gymnasten att jag ändå gör framsteg men det känns inte så själv. Fast sen får jag ett spännande program som jag tror heter något med Mach. Lite reservation på någon bokstav där men det skall vara någon förkortning eller initialerna i ngt namn.

Där skall man följa ett slag rörelsemönster som i princip jobbar igenom alla större, vad skall man säga, böjningar i kroppen. Fast jag var ju inte direkt lika vig som personen på bilderna.

Sen tar jag mig tillbaka till Centralstation och lyckas nästan ta ett regionaltåg men upptäcker det i sista stund! Puh!

Iom det så missar jag precis ett pendeltåg och väntar då på nästa som förstås skall invänta personalbyte. Ser att det står ett tåg på perrongen bredvid och undrar sen om inte det skall passera Älvsjö! Jag snackar lite med en kille som också tror det och vi rusar ut och dörrarna stängs! :-0 Ah, han smiter lite före och jag lyckas få upp dörren med någon arm.

Sen åker den direkt. Efter det så hinner jag jobba en dryg halvtimme men jag retar mig lite på personen jag jobbar med, det är hela tiden lite inflikningar om hur jag jobbar. Jag är lite för noggrann men sån är jag fast här skall det visst gå undan. Cheferna verkar ju nöjda så jag är lite kluven.

Så brusar jag upp lite då det kommer ngn kommentar och jag har även börjat få huvudvärk. Den tilltar ju längre dagen går och jag kände av halsen igår. Nä, nu blir jag väl sjuk, tänkte jag.

Väl hemma så ligger inga beställningar och sen ser jag att jag fått avslag på en jobbansökan, vilket skit! Jag svarar på lite frågor om Powerslide och förbereder mig för ett fotbollsmöte men huvudvärken besvärar nu ordentligt och jag hittar heller inte papperna jag skall ha med mig! Shit! Jag stoppar i mig 2 alvedon (1 g totalt) och drar iväg. Men det tar tid innan det verkar och jag kör även en Ipren väl på plats. Sen är det fullt upp med att ringa runt till lite spelare och försöka få ordning på laget. Jag känner mig lite småsjuk faktiskt men när jag är på väg hem så känns det lite bättre och jag kan ju testa lite grand.

Väl på plats så kör jag det där Mach-programmet och kör igång. Det går rätt bra direkt och det är lite lustigt. Skall jag vara ärlig så har det nog aldrig gått så bra och jag lyckas med en jäkla massa. Det enda som jag irriterar mig på är att "Långstånken" är lite snabbare än mig. Sen får jag en rejält tryckare i sidan av "Tränings-Tommie" och det gör mig riktigt irriterad. Jag har ju ont i ryggen som det räcker och är riktigt svag i sidan. Då tappar jag lite av koncentrationen men den går snart upp igen och jag fintar hej vilt. Och det går hem! Men den värsta finten av dem alla stoppades upp av, redan nämnda" Långstånken" som, krälandes på golvet, får dit sin förbannande klubba! :-0 Det första jag tänkte var att det var fusk men det var nog bara för att det kändes omöjligt att han skulle hinna dit! Det var säkert rätt brutet men det tog tid att smälta! Jag hade i  princip fintat bort honom helt och skall bara vända upp och sätta dit den när klubban kommer från ingenstans! Grrr!

Fast lite i efterhand så gjorde det ingenting, jag var nöjd så det räcker!

Men vad lustigt! Först så mår jag rätt dåligt och det är precis så att jag går och spelar. Sen funkar allt så jäkla bra! Konstigt!

Av Niclas Bernhardsson - 9 mars 2009 20:32

Nu är det tokmycket på enklaresport men det går åt rätt håll! Idag var det stress och jäkt för att hinna få iväg två stycker beställningar och sedan smällde det till med 2 till, varav den ena var rätt stor. Kul!

Det är bra mycket större pengar i omlopp nu än förut, det tyder på att det är bra drag. Kanske smäller det till ordentligt snart. Man kanske skall ta in ngn arbetslös som får pyssla lite istället. Det blir just nu lite mycket för en annan.

Imorgon så kommer det en stor beställning hem också från Powerslide som många väntat på.

Nä, nu skall jag fixa iordning lite hemma också.

Ha det!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards