Alla inlägg under februari 2009

Av Niclas Bernhardsson - 6 februari 2009 18:32

Arbetsveckan avslutades med att jag fick stå själv på provtryckningen och det var rätt roligt. Jag hoppade t.o.m emellan de två olika maskinerna och försökte få allt att flyta på samma gång. Det kändes helt klart som om jag kunde öka produktiviteten på det sättet men det gällde ju att hålla koll på vad man gjorde. Dels så är arbetssätten lite olika och dels skulle man  ha kolla på vad man gjorde på de olika bänkarna men det gick rätt bra. På slutet så försökte jag få iväg ett bråttomjobb men det gick inte så bra då montören märkt fel vilket gjorde att det gick åt tid  till annat.

Sen åkte vi hemåt och jag kommer på att jag skall hålla i den första fotbollsträningen för det nya laget. Trött och inte hade jag hunnit fundera ut något heller. En halvtimme innan så smiter jag iväg på toaletten och skissar upp lite övningar. Sen var det full fart och Felix hade en kompis hemma som också skulle vara med på träningen hade med sig inomhuskläder då vi skulle vara utomhus. Så han drog hem och packade om och vi hämtade sedan upp honom innan. Stress och vi kom fram till "Vallen" precis i tid. Sen började jag med lite presentation och mål samt syfte. Lite regler och sådant och även lite taktik, det brukar kunna bli så. Ungarna var koncentrerade och laddade. Det kändes i luften.

Sen var det full fart ned på grusplanen som var härligt vattnig och tung.

Vi började med lite uppvärming och direkt efter det lite träning på tu man hand med boll för att känna lite på lädret. Sen en övning där man fick träna på att ta emot och driva boll samt avsluta med ett skott. Det uppskattades och därefter så tränade vi lite på väggspel och sedan skott samt vanlig skotträning och inläggsträningen på den andra halvan då jag delade upp träningen i två delar och sedan bytte man.

Nu när jag ändå har pratat om hela träningen i princip så kan jag berätta att vi avslutade med vanligt fotbollsspel där vi stannade upp spelet i vissa lägen för att ge lite Aha-upplevelser för alla, det gillades.

Av vad jag förstår så älskade barnen träningen och det är förstås kul! :-)

Sen ringde jag och beställde lite Kina-mat som var lika gott som vanligt fast jag är ju van vid sådan mat från jobbet i Stockholm.

Efter det så drog vi till brorsan och kollade in deras nya hundvalp! En jättesöt Golden Retriever som heter Chelsie. Coolt namn!

De bjöd på lite att dricka och eftersom jag var så trött så kände jag av det direkt. Men det var trevligt som vanligt fast vi orkade inte stanna så länge.

Av Niclas Bernhardsson - 5 februari 2009 22:59

Lite strul på jobbet och under en rast så passade jag på att beställa lite mer rillerverktyg från Red Creek samt lite borstar. Och nu kommer frågan vad riller blir i plural? En riller men flera? Rillrar? Rillers? Rillar? Hjälp en stackars man nu!

Hursomhelst så åkte vi hemåt och eftersom det kommit lite beställningar på slutet så var det bara att börja skicka iväg paket! Skickade faktiskt iväg en sickel till Swix-landet Norge idag. Kul! Hoppas det blir ringar på vattnet!

Hoppas bara jag får igång webshopen snart! Vore kul att se hur den påverkar försäljningen.

Mitt i allt så skulle jag då träna lite och av det blev det ju inte mycket... Se nedan!

Av Niclas Bernhardsson - 5 februari 2009 22:51

Enormt stressigt att hinna med en massa saker då jag kom hem och Ullis var dessutom och gav blod i Nyköping. Jag och Stefan hade tänkt att springa på Trosa Löparbana men när Stefan skickade SMS om att han vek ned sig för att det snöade lite och han var dessutom bjuden på käk hos sina paranteser. Ja, Ni hör va? Stora starka grabben viker ned sig för lite snö och så är han dessutom bortskämd... Ha ha ha! ;-)

Och jag då? Jodå, jag var påklädd och klar när Ullis stiger in genom dörren. Eftersom jag istället planerat om för ett backpass så frågar jag om hon inte skall med på det fast det kanske var dumt då hon precis lämnat blod. Nä, hon ville köra lite hemmaträning istället. Det var något VHS-band där man tränade mage och lår, eller något i den stilen. Tim hade ju en VHS-spelare i sitt rum men den var visst tvungen att, utöver spelaren själv, startas med hjälp av fjärrkontrollen som flytt sin kos. Jag letade som en tok och till slut så fick jag ge upp! :-(

Det slutade med att jag tränade lite själv hemma istället. Det blev lite mag-crunches, utfallssteg, armhävningar och lite liggande benlyft. Faktiskt en hel del set så det var inte helt bortkastat trots allt.

Av Niclas Bernhardsson - 4 februari 2009 23:50

Kul att "Petta" kom idag också! Det har han snackat om länge men det har stannat vid just snack! Och inte för att snacka illa om honom men han sköt som jag gjorde i början, dvs snett och knappt styrfart! ;-) He he, hoppas han läser det här!

Själv så hade jag lite för ont i ryggen för att det skulle gå så bra som jag ville men jag lyckades med några schyssta grejer och jag öste in turmål idag! Lyckades få med mig bollen på alla möjliga sätt och få fram en klubba i sista stund. Fast mina patenterade dragningar fick jag till en gång idag och extra snyggt framför mål i stora vida svängar. Kul!

Men när "Kimpan" ryckte så stod jag helt still, det gick liksom inte att få fart på kroppen. Nu är han ju också rätt snabb så med mina ryggproblem så kändes det som om man satt uppe på läktaren och tittade på...

Trots massage (eller kanske tack vare?) så kändes det riktigt stelt idag!

Trist med ryggen men kul innebandy! Jag tror att mitt lag vann alla tre matcher men jag är lite osäker på en match.

Av Niclas Bernhardsson - 3 februari 2009 21:18

Info-möte idag om utvecklingen inom det företag där jag har mitt huvudsakliga jobb och det lät ju inte så muntert! Ett tiotal får gå och nu skall det inledas förhandlingar och så. Vore ju najs med en bra deal om man sade upp sig självt, då kunde man dra igång sitt egna företag för fullt! Fast det är ju en rätt osäker bransch så det kanske vore dumt. Det kom lite ströbeställningar idag iaf. Ett par Powerslide och ett rillerpaket, inte dumt.

Fast det var en seg dag! Ryggen värkte och jag var grymt trött!

När jag kom hem så sade barnen att jag skulle ringa till en av killarnas pappa då det hänt en olycka! Jag fattade ingenting men det var en ruta som gått sönder! Först trodde jag att det var mina barn som haft sönder en ruta men det var barnens kompisar och på vårat hus! Men shit alltså! Hela källarrutan ned till gymrummet var ju sönder och vassa glasbitar pekade hej vilt! Och öppet in i huset! Det hade visst hänt vid lunchtid men inte hade de ringt inte... Jag förklarade lite lugnt till Tim att han måste ringa om det händer något sånt här för det kan ju komma tjuvar samt att katterna kan skada sig på glaset och vi värsta fall komma ut ifall de fått upp dörren till gymmet!

Och jag kan ju avslöja att det var rätt kallt också! :-0

Men jag fick tag på ett glasmästeri och det var snabba bud. Tyvärr så passade inte det nya frostade glaset in helt perfekt men det får nog duga.

Sen fixade jag till lite käk och Ullis drog iväg på spinning. Då passade jag på att fixa lite med webshopen. Den är inte officiell än men provkör den gärna och kom med kommentarer! http://shop.enklaresport.se/


Av Niclas Bernhardsson - 2 februari 2009 19:55

På lunchen idag så låtsades jag vara lite allvarligt när jag meddelade att jag sedan jag startade viktminskningen för 3 veckor sedan gått ned... 0,0 kg!

Kompisen (?) kunde inte sluta skratta och det var ju lite roligt förstås mitt i eländet...

Men det känns som en rejält uppförsbacke nu då ryggen strular rejält. Igår så pratade jag förresten med en kompis som hade haft precis samma symptom som mig och det var diskbråck. Det resulterade i att jag ikväll talade in på telefonsvararen hos Carter Farell och bad dem ringa upp.

Det här funkar inte längre, nu gör det ont nästan för jämnan! Och det är svårt att ta på sig kläder också.

Nä, nu skall jag sluta beklaga mig! Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards