Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Efter alla år som hjälptränare så blev man då huvudtränare!

Av Niclas Bernhardsson - 29 januari 2009 23:03

Det var väl nästan oundvikligt men det känns faktiskt rätt bra! Efter dagens fotbollsmöte så bestämdes det att jag kommer att träna 1 eller 2 lag, det beror lite grand på hur många barn som tillkommer. Går det som det är tänkt så blir det 2 lag där några kan flyttas emellan efter förmåga och ambition.

Kände mig lite småseg efter innebandyn, igår kväll, och idag så var jag fortfarande inte helt kurant. Ullis berättade att jag såg lite varm ut då jag stod där framme och snackade.

Så hade jag bekymmer förut vad jag skall syssla med på min lilla fritid så har jag det inte längre. Nä, det blir spännande och vi drog upp riktlinjerna ikväll.

Nu kommer jag att få lite gratisträning light då jag tränar barnen och jag får samtidigt tid att kolla upp ryggen. Det är väl bara att ringa till läkaren och be att få en tid för magnetröntgen och det snarast.

Just ja! Vi kommer dessutom att få hjälp av en A-lagsspelare som jag dessutom hade som elev då jag var gympalärare. Riktigt trevlig och det blir uppskattat av barnen, det är jag säker på!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 aug 20:30


Tisdag och efter en liten mjukstart på jobbet så föll det sig så att jag skulle försöka pussla ihop schemat för idrotten. Och det med hänsyn till redan lagda scheman, två salar, slöjden, hemkunskapen, musiken och lite annat smått och gott som tid för...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 aug 20:15

Så var då sommarlovet slut och dags att börja igen på skolan. Som lärare alltså. Om nu någon skulle ha missat det. Vanligtvis så har jag nästan ångest då man skall börja igen efter långa lov och det är som om man bara väntar på att man skall bli erta...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 aug 20:00


Så var flytten klar för yngste sonen och väl hemma så har nästan hela helgen gått och det utan träning. Panik! Ja, så kändes det nästan och snart nog tog jag mig i kragen och satte mig i bilen och åkte till Safiren Sports Club, i Trosa. Jag var tvung...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 11 aug 20:00

Fredag och dagen gick åt till att packa inför Felix flytt. Han flyttar nu till Linköping för att plugga och han har fått tag på ett studentrum. Så i fredags blev det ingen träning alls utan mer en massa nedpackningar i kartonger. Hans tanke är väl at...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 aug 22:00

Tordag och gårdagen blev lite av en besvikelse, jag orkade typ ingenting. Satt bara och tittade på teve, tror jag. Men idag gick jag upp och gick en promenad med Ullis, då hon skulle gå till sitt jobb. Och vi pratar kl. 05.00. Det gick bättre än jag ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se