Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Efter alla år som hjälptränare så blev man då huvudtränare!

Av Niclas Bernhardsson - 29 januari 2009 23:03

Det var väl nästan oundvikligt men det känns faktiskt rätt bra! Efter dagens fotbollsmöte så bestämdes det att jag kommer att träna 1 eller 2 lag, det beror lite grand på hur många barn som tillkommer. Går det som det är tänkt så blir det 2 lag där några kan flyttas emellan efter förmåga och ambition.

Kände mig lite småseg efter innebandyn, igår kväll, och idag så var jag fortfarande inte helt kurant. Ullis berättade att jag såg lite varm ut då jag stod där framme och snackade.

Så hade jag bekymmer förut vad jag skall syssla med på min lilla fritid så har jag det inte längre. Nä, det blir spännande och vi drog upp riktlinjerna ikväll.

Nu kommer jag att få lite gratisträning light då jag tränar barnen och jag får samtidigt tid att kolla upp ryggen. Det är väl bara att ringa till läkaren och be att få en tid för magnetröntgen och det snarast.

Just ja! Vi kommer dessutom att få hjälp av en A-lagsspelare som jag dessutom hade som elev då jag var gympalärare. Riktigt trevlig och det blir uppskattat av barnen, det är jag säker på!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se