Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Efter alla år som hjälptränare så blev man då huvudtränare!

Av Niclas Bernhardsson - 29 januari 2009 23:03

Det var väl nästan oundvikligt men det känns faktiskt rätt bra! Efter dagens fotbollsmöte så bestämdes det att jag kommer att träna 1 eller 2 lag, det beror lite grand på hur många barn som tillkommer. Går det som det är tänkt så blir det 2 lag där några kan flyttas emellan efter förmåga och ambition.

Kände mig lite småseg efter innebandyn, igår kväll, och idag så var jag fortfarande inte helt kurant. Ullis berättade att jag såg lite varm ut då jag stod där framme och snackade.

Så hade jag bekymmer förut vad jag skall syssla med på min lilla fritid så har jag det inte längre. Nä, det blir spännande och vi drog upp riktlinjerna ikväll.

Nu kommer jag att få lite gratisträning light då jag tränar barnen och jag får samtidigt tid att kolla upp ryggen. Det är väl bara att ringa till läkaren och be att få en tid för magnetröntgen och det snarast.

Just ja! Vi kommer dessutom att få hjälp av en A-lagsspelare som jag dessutom hade som elev då jag var gympalärare. Riktigt trevlig och det blir uppskattat av barnen, det är jag säker på!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se