Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Kul med intresset kring omröstningen!

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2009 23:12

Roligt att hitta en omröstning som engagerar lite! Det blir ju lite trist med de vanliga omröstningar som handlar om hur man hittade till bloggen och ifall man känner varandra osv. Det kan iofs vara bra att veta vilka som läser ens blogg och sådär.

Fortsätt rösta och lämna gärna en kommentar med länk så får vi bedömma hur säkra Ni är på att bolla med bokstäverna! ;-) Apropå att bolla så bolla inte frågor med varandra inför danskar då bolla är en helt annan sak för dem än för oss... Hej hopp!

 
ANNONS
 
Malin Hedén

Malin Hedén

28 januari 2009 21:48

Men alltså! Vilket PÅHOPP!!! Vad menar du med att säga att det är trist med omröstning som handlar om hur folk hittat ens blogg *skrattar*?
Stavvar fell? Det gör jag allldrig.........

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

Niclas B

29 januari 2009 00:02

Ja, hur skall jag klara mig ur det här då? ;-)
Du röstade väl på det där med insit.. Öh, inncit... Ja, den där sista alltså! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se