Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Kul med intresset kring omröstningen!

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2009 23:12

Roligt att hitta en omröstning som engagerar lite! Det blir ju lite trist med de vanliga omröstningar som handlar om hur man hittade till bloggen och ifall man känner varandra osv. Det kan iofs vara bra att veta vilka som läser ens blogg och sådär.

Fortsätt rösta och lämna gärna en kommentar med länk så får vi bedömma hur säkra Ni är på att bolla med bokstäverna! ;-) Apropå att bolla så bolla inte frågor med varandra inför danskar då bolla är en helt annan sak för dem än för oss... Hej hopp!

 
ANNONS
 
Malin Hedén

Malin Hedén

28 januari 2009 21:48

Men alltså! Vilket PÅHOPP!!! Vad menar du med att säga att det är trist med omröstning som handlar om hur folk hittat ens blogg *skrattar*?
Stavvar fell? Det gör jag allldrig.........

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

Niclas B

29 januari 2009 00:02

Ja, hur skall jag klara mig ur det här då? ;-)
Du röstade väl på det där med insit.. Öh, inncit... Ja, den där sista alltså! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 aug 20:30


Tisdag och efter en liten mjukstart på jobbet så föll det sig så att jag skulle försöka pussla ihop schemat för idrotten. Och det med hänsyn till redan lagda scheman, två salar, slöjden, hemkunskapen, musiken och lite annat smått och gott som tid för...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 aug 20:15

Så var då sommarlovet slut och dags att börja igen på skolan. Som lärare alltså. Om nu någon skulle ha missat det. Vanligtvis så har jag nästan ångest då man skall börja igen efter långa lov och det är som om man bara väntar på att man skall bli erta...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 aug 20:00


Så var flytten klar för yngste sonen och väl hemma så har nästan hela helgen gått och det utan träning. Panik! Ja, så kändes det nästan och snart nog tog jag mig i kragen och satte mig i bilen och åkte till Safiren Sports Club, i Trosa. Jag var tvung...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 11 aug 20:00

Fredag och dagen gick åt till att packa inför Felix flytt. Han flyttar nu till Linköping för att plugga och han har fått tag på ett studentrum. Så i fredags blev det ingen träning alls utan mer en massa nedpackningar i kartonger. Hans tanke är väl at...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 aug 22:00

Tordag och gårdagen blev lite av en besvikelse, jag orkade typ ingenting. Satt bara och tittade på teve, tror jag. Men idag gick jag upp och gick en promenad med Ullis, då hon skulle gå till sitt jobb. Och vi pratar kl. 05.00. Det gick bättre än jag ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se