Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Kul med intresset kring omröstningen!

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2009 23:12

Roligt att hitta en omröstning som engagerar lite! Det blir ju lite trist med de vanliga omröstningar som handlar om hur man hittade till bloggen och ifall man känner varandra osv. Det kan iofs vara bra att veta vilka som läser ens blogg och sådär.

Fortsätt rösta och lämna gärna en kommentar med länk så får vi bedömma hur säkra Ni är på att bolla med bokstäverna! ;-) Apropå att bolla så bolla inte frågor med varandra inför danskar då bolla är en helt annan sak för dem än för oss... Hej hopp!

 
ANNONS
 
Malin Hedén

Malin Hedén

28 januari 2009 21:48

Men alltså! Vilket PÅHOPP!!! Vad menar du med att säga att det är trist med omröstning som handlar om hur folk hittat ens blogg *skrattar*?
Stavvar fell? Det gör jag allldrig.........

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

Niclas B

29 januari 2009 00:02

Ja, hur skall jag klara mig ur det här då? ;-)
Du röstade väl på det där med insit.. Öh, inncit... Ja, den där sista alltså! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se