Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Försök till intervaller - gick inte så bra...

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2009 23:01

Rätt tveksam om jag skulle försöka springa idag eftersom ryggen har varit ett orosmoment men jag tänkte iaf försöka. Som vanligt så blev det lite stressigt att hinna med allt och Ullis skulle samtidigt få skjuts till spinning och jag skulle då fortsätta till Trosa och dess löparbana. Idag skulle jag bli själv och med lite strul med kroppen så krävs det verkligen ett bra psyke. Till råga på allt så hade jag bestämt att inte köra totalt slut på mig.

När jag skall tända lyset så händer ingenting och de har ännu inte hunnit fixa belysningen. Nu betalar ju inte privatpersoner någonting men skulle jag ha kommit dit med en klubb som betalat för tiden så hade jag blivit vansinnig!

Men med en halvusel pannlampa på huvudet så drog jag iväg och körde ca. 10 minuter uppvärmning och jag ville t.o.m gå redan då, kändes inte så upplyftande. Sen var det dags att dra på och när första intervallen gick på 1.32 så borde det ha varit upplyftande men det var rätt jobbigt och den andra intervallen blev etter värre och gick hela 7 sekunder långsammare! Blä!

Men pausjoggen höll jag iaf men på den tredje intervallen så smärtade benhinnorna rejält och då steg jag av. Det gick inte alls idag och det får nog bli lite alternativ träning ett tag.

På vägen hem så stannar jag vid Åda, där Ullis spinner, och ställer bilen och tar mig hem 4,5 km till fots iaf. Det blir lite blandad gång och löpning. Då hinner benhinnorna återhämta sig samtidigt som jag kan släppa ut stegen lite då jag springer. Rätt skönt men det hade blivit kallare på kvällen.

Jag hann precis hem för att se Mästarnas mästare och det var som vanligt mycket underhållande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 aug 20:30


Tisdag och efter en liten mjukstart på jobbet så föll det sig så att jag skulle försöka pussla ihop schemat för idrotten. Och det med hänsyn till redan lagda scheman, två salar, slöjden, hemkunskapen, musiken och lite annat smått och gott som tid för...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 aug 20:15

Så var då sommarlovet slut och dags att börja igen på skolan. Som lärare alltså. Om nu någon skulle ha missat det. Vanligtvis så har jag nästan ångest då man skall börja igen efter långa lov och det är som om man bara väntar på att man skall bli erta...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 aug 20:00


Så var flytten klar för yngste sonen och väl hemma så har nästan hela helgen gått och det utan träning. Panik! Ja, så kändes det nästan och snart nog tog jag mig i kragen och satte mig i bilen och åkte till Safiren Sports Club, i Trosa. Jag var tvung...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 11 aug 20:00

Fredag och dagen gick åt till att packa inför Felix flytt. Han flyttar nu till Linköping för att plugga och han har fått tag på ett studentrum. Så i fredags blev det ingen träning alls utan mer en massa nedpackningar i kartonger. Hans tanke är väl at...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 aug 22:00

Tordag och gårdagen blev lite av en besvikelse, jag orkade typ ingenting. Satt bara och tittade på teve, tror jag. Men idag gick jag upp och gick en promenad med Ullis, då hon skulle gå till sitt jobb. Och vi pratar kl. 05.00. Det gick bättre än jag ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se