Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Försök till intervaller - gick inte så bra...

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2009 23:01

Rätt tveksam om jag skulle försöka springa idag eftersom ryggen har varit ett orosmoment men jag tänkte iaf försöka. Som vanligt så blev det lite stressigt att hinna med allt och Ullis skulle samtidigt få skjuts till spinning och jag skulle då fortsätta till Trosa och dess löparbana. Idag skulle jag bli själv och med lite strul med kroppen så krävs det verkligen ett bra psyke. Till råga på allt så hade jag bestämt att inte köra totalt slut på mig.

När jag skall tända lyset så händer ingenting och de har ännu inte hunnit fixa belysningen. Nu betalar ju inte privatpersoner någonting men skulle jag ha kommit dit med en klubb som betalat för tiden så hade jag blivit vansinnig!

Men med en halvusel pannlampa på huvudet så drog jag iväg och körde ca. 10 minuter uppvärmning och jag ville t.o.m gå redan då, kändes inte så upplyftande. Sen var det dags att dra på och när första intervallen gick på 1.32 så borde det ha varit upplyftande men det var rätt jobbigt och den andra intervallen blev etter värre och gick hela 7 sekunder långsammare! Blä!

Men pausjoggen höll jag iaf men på den tredje intervallen så smärtade benhinnorna rejält och då steg jag av. Det gick inte alls idag och det får nog bli lite alternativ träning ett tag.

På vägen hem så stannar jag vid Åda, där Ullis spinner, och ställer bilen och tar mig hem 4,5 km till fots iaf. Det blir lite blandad gång och löpning. Då hinner benhinnorna återhämta sig samtidigt som jag kan släppa ut stegen lite då jag springer. Rätt skönt men det hade blivit kallare på kvällen.

Jag hann precis hem för att se Mästarnas mästare och det var som vanligt mycket underhållande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 13 dec 21:00

Torsdag och Luciatåg, på skolan. Det innebar förstås att det inte blev någon idrottslektion då. Det var som vanligt treorna som sjöng. Det är så vi brukar göra på den här skolan. Men vilken chock jag fick! Det lät overkligt bra och alla barnen höll p...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se