Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Försök till intervaller - gick inte så bra...

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2009 23:01

Rätt tveksam om jag skulle försöka springa idag eftersom ryggen har varit ett orosmoment men jag tänkte iaf försöka. Som vanligt så blev det lite stressigt att hinna med allt och Ullis skulle samtidigt få skjuts till spinning och jag skulle då fortsätta till Trosa och dess löparbana. Idag skulle jag bli själv och med lite strul med kroppen så krävs det verkligen ett bra psyke. Till råga på allt så hade jag bestämt att inte köra totalt slut på mig.

När jag skall tända lyset så händer ingenting och de har ännu inte hunnit fixa belysningen. Nu betalar ju inte privatpersoner någonting men skulle jag ha kommit dit med en klubb som betalat för tiden så hade jag blivit vansinnig!

Men med en halvusel pannlampa på huvudet så drog jag iväg och körde ca. 10 minuter uppvärmning och jag ville t.o.m gå redan då, kändes inte så upplyftande. Sen var det dags att dra på och när första intervallen gick på 1.32 så borde det ha varit upplyftande men det var rätt jobbigt och den andra intervallen blev etter värre och gick hela 7 sekunder långsammare! Blä!

Men pausjoggen höll jag iaf men på den tredje intervallen så smärtade benhinnorna rejält och då steg jag av. Det gick inte alls idag och det får nog bli lite alternativ träning ett tag.

På vägen hem så stannar jag vid Åda, där Ullis spinner, och ställer bilen och tar mig hem 4,5 km till fots iaf. Det blir lite blandad gång och löpning. Då hinner benhinnorna återhämta sig samtidigt som jag kan släppa ut stegen lite då jag springer. Rätt skönt men det hade blivit kallare på kvällen.

Jag hann precis hem för att se Mästarnas mästare och det var som vanligt mycket underhållande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se